top of page
NBS cover.jpg

NBS NU NOG COMPLETER MET EERSTE UITGAVE MAGAZINE

Na de uitgave van onze besteksystematiek 2 jaar geleden, en de release van ons fabrikantenplatform nbs-bouwmaterialen.nl eerder dit jaar, komen we de tweede week van September met onze eerste uitgave van het NBS magazine. Hiermee kunnen wij de fabrikant voortaan optimaal bedienen met het onder de aandacht brengen van hun bedrijf en producten bij alle partijen die betrokken zijn vanaf de ontwerpfase tot de uitvoeringsfase van een bouwproject.

 

 

DELABIE.jpg

In het magazine bieden we de fabrikant de ruimte om hun projecten uit te lichten, hun producten onder de aandacht te brengen, of gewoon om hun bedrijf voor te stellen. Verder staan er interessante artikelen in over de NBS besteksystematiek, wet- en regelgeving en krijgen ook de brancheverenigingen en aanverwante softwarebedrijven zoals de systeemhuizen die het mogelijk maken om met de NBS besteksystematiek te kunnen werken de nodige aandacht.

Volgende week ploft het NBS magazine bij ruim 8000 bedrijven op de mat, dat is voor de deelnemende bedrijven natuurlijk een mooie exposure, en het magazine is dusdanig vormgegevens dat het waarschijnlijk bij de meeste mensen nog wel even op tafel zal blijven liggen.

 

 

NBS BV

nbs logo klein.jpg

Adres: Herenweg 69

Postcode: 1433GX

Plaats: Kudelstaart

T: 0297-764963
E: info@nbsbestek.nl
W: www.nbsbestek.nl

Staat uw bedrijf er dit keer niet in? Dat is jammer, een gemiste kans zullen we maar zeggen. Maar er zijn al weer plannen voor de uitgave van een volgend magazine! Dus als u interesse heeft, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Want naast plaatsing in ons magazine, is het natuurlijk ook mogelijk om productspecificaties in onze besteksystematiek op te nemen, of een uitgebreid profiel op NBS bouwmaterialen.

Heeft u nog geen exemplaar van ons magazine ontvangen, maar wilt u er wel graag één hebben? Neem dan even contact op via bovenstaand telefoonnummer of e-mail adres.

 

U kunt het magazine hier ook bekijken.

Wij wensen u veel leesplezier!

bottom of page