top of page
niko banner.jpg

NIKO

Niko

 

Niko maakt je woning mooi en functioneel

 

Niko begrijpt dat een gebouw maar een verzameling bakstenen, ramen en andere elementen is, tot het van jou wordt. En dat het pas echt jouw woning, jouw thuis wordt wanneer je er je eigen accenten en persoonlijkheid aan toevoegt.

Wij beseffen dat iedereen zijn eigen idee heeft over hoe zijn woning er moet uitzien. En hoe die voor hen in elkaar moet zitten. Als je op zoek bent naar intuïtieve en nuttige technologie die werkt, moet je zeker eens kijken wat Niko voor jou kan betekenen. Want met Niko heb je complete controle over je huis, elke keer weer.

NIKO

niko logo.jpg

Schorsweg 4

8171 ME

Vaassen

088-0159600
sales.nl@niko.eu
www.niko.eu

Niko 

huisautomatisering.jpg

Huisautomatisering

Met Niko Home Control doet je woning al het werk. En helemaal zoals jij het wil. Voel je veiliger. Verbruik minder. Geniet meer.

Als je voor Niko Home Control kiest, weet je dat je kiest voor een flexibel, betrouwbaar en kwalitatief hoogstaand automatiseringssysteem dat in elke woning kan worden geïnstalleerd en op elk moment kan worden uitgebreid.

Schakelaars en stopcontacten

Niko heeft een ijzersterke reputatie op het gebied van kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid.

Elke schakelaar en elk stopcontact wordt getest en nog eens getest, tot wij er zeker van zijn dat ze 30 jaar meegaan bij normaal dagelijks gebruik.

Maar net zo belangrijk is dat je met Niko een tijdloos design in huis haalt waar je nog jaren van kunt genieten.

schakelaars.jpg
Niko_minidetector.png

De Niko detectoren zien alles

Wil je dat het licht automatisch aangaat als je ergens binnenkomt? Of minder sterk gaat branden als het buiten licht genoeg is? Laat dat maar aan onze detectoren over.

Met een handvol detectoren op de juiste plaatsen maak je van je woning - of professioneel gebouw - een plek waar je je veilig, comfortabel en productief voelt, en ook nog eens heel wat energie bespaart.

Licht en lichtsturing

Verlichting is meer dan gewoon het licht aan- en uitdoen.

Met de lichtsturing van Niko kun je elke ruimte aanpassen en optimaal verlichten. Het resultaat is verlichting op maat, meer comfort, een veiligere omgeving en een serieuze energiebesparing.

Voor elk gebouw, van woning tot kantoor, school, hotel, bed & breakfast of ziekenhuis.

Office_TunableWhite_MeetingRoom.jpg
Family_Son_NikoAccessControl_video_unit.

Jij bepaalt wie je binnenlaat

Met Niko’s oplossingen voor deurcommunicatie zie je wie er voor de deur staat, zonder dat je open hoeft te doen.

Niko heeft zowel digitale als analoge video-oplossingen en analoge audio-oplossingen, die makkelijk te gebruiken zijn, er fraai uitzien en lang meegaan.

bottom of page