top of page
Home-PlanEffect-slide2-1.jpg
Logo-Plan-Effect-1-1.png

INNOVATIVE WALLS | DESIGNED TO CONNECT

Licht en ruimte, kleuren en materialen, sfeer en stijl… alles bepaalt in grote mate ons gevoel en ons gedrag. Dat geldt ook voor onze werkomgeving. Of we ons nu moeten concentreren, een goed gesprek moeten voeren of elkaar willen inspireren: het is belangrijk dat de ruimte waarin we werken goed voelt.

Dat is precies waarom de systeemwanden van Plan Effect al dertig jaar naam maken. Met hoogwaardige ontwerpen en karaktervolle uitstralingen creëren we nieuwe ruimtes in de meest uiteenlopende interieurs. We zorgen ervoor dat u een aangenaam werkklimaat heeft en de sfeer, beleving en verbinding voelbaar is: van mens tot mens in een ruimte die samenbrengt. Designed to connect.

PLAN EFFECT SYSTEEMWANDEN

Op kantoor streven we naar een thuisgevoel, wetende dat de kantooromgeving ons gevoel en gedrag beïnvloedt. Hier vinden we concentratie, momenten van reflectie en waardevolle ontmoetingen. We delen inspirerende gesprekken met collega's en klanten.

Bij Plan Effect verwelkomen we iedereen als lid van onze familie. Met onze passie voor design en toewijding aan de juiste materialen en kleurenpaletten, creëren we de perfecte werksfeer en stijl. Dankzij onze eigen productie en hypermoderne glasstraat leveren we flexibele, op maat gemaakte systeemwanden en interieuroplossingen met meer dan 30 jaar expertise in duurzaamheid. Ons ontwerp wordt afgestemd op jouw wensen, waardoor we samen de volledige ruimte creëren waarin we ons prettig voelen en die ons verbindt.

Bij aankomst staan onze creatieve Plan Effect specialisten klaar om je te verwelkomen. Onder het genot van een kop koffie maken we kennis en starten we met een rondleiding door onze kantoor- en showroomcombinatie. Hier krijg je een goed beeld van alle producten van Plan Effect, handig voor de brainstormsessie die volgt, zodat je onze producten in het echt hebt ervaren.

In onze nieuwe Creator Lounge komen ideeën tot leven. Hier worden op maat gemaakte kantoorconcepten ontworpen, precies zoals jij ze voor ogen hebt. Samen met onze specialisten spar je en wordt alles mogelijk gemaakt. In een creatieve en rustige setting bespreken en visualiseren we jouw kantoorindeling in een ruwe schets, waarbij we rekening houden met akoestiek, stijl, duurzaamheid, brandwerendheid, imago en identiteit. Plan Effect's eigen R&D afdeling zet direct alle ideeën om in realiteit.

Onze vakkundige medewerkers op alle afdelingen gaan met enthousiasme aan de slag om van jouw idee een realistisch ontwerp te maken in REVIT, waardoor je een levensecht 3D-beeld van de ruimte en het ontwerp krijgt. Als alles naar wens is, gaan we over tot productie in eigen huis. We testen indien nodig op geluidswerendheid en duurzaamheid, waarbij er talloze mogelijkheden zijn.

Maak vandaag nog een afspraak en ontdek onze Creator Lounge!

PLAN EFFECT SYSTEEMWANDEN

Logo_PE.jpg

De Elzenhof 11

4191 PA

Geldermalsen

0345-587000
info@planeffect.nl
www.planeffect.nl

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
  • YouTube

enkelglaswanden, EGO, TEN, SKYE, GLASS-CONCEPT, SERENITY, MONOBLOC, V-LINE, STEEL-LINE, BASIC, METAL-STUD, KADERDEUR, DUBBELGLAS KADERDEUR, TAATSDEUR, SERENITY DEUR, VOLGLAZENDEUR, HPL DEUR, VOLGLAZEN SCHUIFDEUR, SKYEBOX, CURVED, WOOD, BOUNCEBOX, SOUNDPANEL

bottom of page