top of page

PROLECTRIC

Bent u op zoek naar een goede partner voor beveiligings- en elektrotechnische installaties? Prolectric uit Heerhugowaard staat voor u klaar! Wij hebben veel ervaring en kennis op het gebied van elektrotechnische en beveiligingsinstallaties.

 

De juiste partner voor uw beveiligingsinstallaties
Wanneer u interesse heeft in het professioneel laten installeren van een beveiligingsinstallatie in uw woning of bedrijfspand bent u bij Prolectric aan het juiste adres. Prolectric heeft namelijk uitgebreide ervaring met het installeren van onder andere toegangscontrole systemen, anti-inbraak-, camera- (CCTV) en brandmeldontruimingsinstallaties. Wij zorgen er graag voor dat uw bedrijfspand of huis volledig beveiligd is! Lees hier meer.

Elektrotechnische installaties
Heeft u binnenkort een elektrotechnisch project waarvoor u nog op zoek bent naar een betrouwbare en ervaren partner? Prolectric heeft ruime ervaring met het aanleggen van elektrotechnische installaties voor zowel particulieren als bedrijven. Wij kunnen u onder andere helpen met het installeren van lampen, het vervangen en aanleggen van nieuwe groepenkasten, het leveren en monteren van diverse intercomsystemen en andere communicatieinstallaties. Lees meer.

Uw expert in de omgeving van Heerhugowaard
Prolectric is een erkend en dynamisch elektrotechnisch bedrijf dat zowel kleine als grote projecten voor u uit kan voeren. Onze monteurs beschikken onder andere over de diploma’s Monteur

 

Beveilingsinstallaties en Installatiedeskundige Brandmeldinstallaties. Daarnaast beschikken zij ook over het VCA certificaat. U bent er dus van verzekerd dat wij over de juiste vakkennis beschikken om uw opdrachten naar tevredenheid uit te voeren.

Meer weten over de diensten van Prolectric?
Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op! Vul gemakkelijk en snel ons contactformulier in of bel naar 072 58 229 11. Wij helpen u graag verder!

PROLECTRIC

prolectric logo.jpg

Costerstraat 12 C

1704 RJ 

Heerhugowaard

072 5822911
info@prolectric.nl
www.prolinemeku.com

  • Facebook
  • LinkedIn
bottom of page