top of page
record-deuren-animatie.gif

RECORD

record deuren logo.jpg

Adres: Cardanuslaan 30

Postcode: 6865 HK

Plaats: Doorwerth

T: tel:026-3399777
E:  info@record-automatischedeuren.nl
W: www.recordbv.nl

RECORD

 

Een automatische deur of poort van record is een representatieve, esthetische en gebruiksvriendelijke toegangsoplossing voor vele typen gebouwen en terreinen. Deskundige advisering, een hoog kwaliteitsniveau, service en flexibiliteit zijn belangrijke redenen waarom veel architecten en projectontwikkelaars record als vaste waarde in hun bouwplannen voorschrijven.

record Automatische Deuren B.V. levert toegangsoplossingen voor o.a. detail- en groothandel, horeca, banken, schepen, woningstichtingen, ziekenhuizen en zorginstellingen, etc. Zo behoren bijvoorbeeld Schiphol Airport en diverse grote winkelketens tot onze klantenkring.

home news record automatische deuren wor

Nieuws – 16-11-2020 | Record is FAAC geworden

In navolging op het bericht aangaande onze nieuwe naam, kunnen wij met trots mededelen dat wij vanaf 16 november 2020 verder gaan onder onze nieuwe naam: FAAC Automatische Deuren B.V.

Met uitzondering van onze organisatienaam verandert er voor onze relaties en klanten niets, aangezien alle rechten en plichten van Record Automatische Deuren B.V. worden overgenomen. Onze bezoek- en mailadressen, KvK-, BTW- en bankrekeningnummers blijven voor nu ongewijzigd. Een verzoek aan u om in de administratie onze bedrijfsnaam bij te werken.

bottom of page