top of page

REGINOX

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Pinterest
  • Tumblr Social Icon
  • Instagram
reginox logo.jpg

Adres: Noordermorssingel 2

Postcode: 7461 JN

Plaats: Rijssen

T: 0548 53 56 35
E: sales@reginox.com
W: www.reginox.nl

REGINOX

Nederlandse kwaliteit voor de keuken. Reginox staat voor kwaliteit in spoelbakken en werkbladen voor de keuken. Deze artikelen ontwerpen, ontwikkelen en produceren wij in eigen huis, in allerlei stijlen en uitvoeringen. Daarnaast leveren we bijpassende kranen en accessoires. Met een innovatief aanbod richten wij ons op de nationale én internationale keuken- en projectmarkt. Daarbij kijken we goed naar de wensen van consumenten en keukenprofessionals. Zo gebruiken we hoogwaardige materialen en technieken en stellen we klanttevredenheid centraal. Uiteraard hebben we ook oog voor duurzaamheid, door zuinig te zijn met energie en waar mogelijk te kiezen voor recyclebare materialen en verpakkingen.

reginox banner.jpg

PRODUCTEN

houston_40x40 spoelbak.jpg

SPOELBAKKEN

 

Reginox produceert spoelbakken voor in de keuken in nagenoeg alle soorten en maten. Ronde spoelbakken, vierkante spoelbakken, dubbele spoelbakken en sinds kort zelfs gekleurde spoelbakken! Bij Reginox vraagt u nooit mis. Daarnaast levert Reginox als enige fabrikant een levenslange garantie op al haar rvs spoelbakken!

KRANEN

Kranen worden intensief gebruikt. De ideale keukenkraan en badkamerkraan moet een juiste combinatie van design en functionaliteit zijn. Daarom is het van groot belang om de juiste kraan bij uw spoelbak te kiezen. Reginox heeft veel verschillende soorten kranen in zijn assortiment, zowel in chroom als rvs geborsteld. Wij bieden op bijna alle kranen maar liefst 5 jaar garantie!

WERKBLADEN

 

Bent u op zoek naar maatwerk rvs werkbladen? Neem dan contact met ons op door te bellen met 0548-535635 of stuur een e-mail naar sales@reginox.com!

Kano gold.jpg
werkblad.jpg

PITT 

PITT® by Reginox: een echte blikvanger voor uw keuken. Met PITT® by Reginox bent u zelf de ontwerper van uw kookplek. De kookpitten worden rechtstreeks in het werkblad geïntegreerd. Op deze manier heeft u altijd voldoende ruimte voor uw pannen. Tevens is PITT® by Reginox eenvoudig in onderhoud en geeft bovenal een unieke uitstraling aan uw keuken.

Wilt u meer informatie? Bel 0548-535635 of mail naar 
sales@reginox.com!

ACCESSOIRES

pitt.jpg
restenbakje.jpg

Contact

Reginox bv

Noordermorssingel 2

7461 JN Rijssen

T 0548 53 56 35

F 0548 53 56 00

sales@reginox.com

bottom of page