top of page
remmers banner.jpg

Remmers

 

OVER ONS

 

De Remmers groep werd in 1949 opgericht door Bernhard Remmers en is ook nu nog een onafhankelijk familiebedrijf. Remmers is een specialist in de productie van de bouwchemische producten, houtverven en -lakken en industriële lakken. Het bedrijf telt ongeveer 1.500 hoogopgeleide werknemers, meer dan 400 probleemoplossende productsystemen en een decennialange ervaring in de belangrijkste competentiedomeinen in onze sector.

Wij bieden een reële meerwaarde in de samenwerking met nationale en internationale partners. Wanneer het gaat om veilige en betrouwbare systemen, een competente expertise en een service op maat van de klant, is Remmers de absolute marktleider.

Grenzeloos denken maakt grenzeloos handelen mogelijk

Vanuit Duitsland naar de hele wereld. Wij zijn actief in een sector waarin de markten alsmaar mondialer worden, klanten en zakelijke partners zich steeds meer op internationale markten richten
en product- en projecteisen al lang niet meer gebonden zijn aan landsgrenzen. Remmers heeft dit potentieel vroeg ontdekt.

Vandaag de dag werken wij al met een steeds groter wordend exportaandeel van meer dan 35% in meer dan 30 landen in Europa. Met onze expertise, productoplossingen en dienstverlening volgen we onze klanten tot in hun woonplaats en hun werkplek.

Meer kennis betekent betere prestaties

De Remmers-groep is actief op veel verschillende markten. Onze producten variëren van gebouw-, hout- en bodembescherming tot industriële laksystemen. Onze klanten zijn onder meer ambachtslieden, planners, beroepsorganisaties, en ook opdrachtgevers. Ons productgamma gaat van een individuele producttoepassing tot het volledige ontwerp en realisatie van een bouwproject of een industriële lakstraat.

Wij slagen erin om aan die complexe eisen te voldoen door competentieteams te vormen: Kennisuitwisseling en -overdracht met de Bernhard Remmers Academie. Geïntegreerde projectbusiness met de Remmers technische planning. Analyses en certificeringen met het Bernhard Remmers Instituut voor Analytics. En natuurlijk product- en systeemoplossingen onder het overkoepelend merk Remmers.

 

12build logo

REMMERS

remmers logo klein.jpg

Adres: Nagelpoelweg 30

Postcode: 7333 NZ

Plaats: Apeldoorn

T: 020 435 2000
E: info@remmersbv.nl
W: www.remmersbv.nl

  • Facebook
  • YouTube
linkedin icon.gif

Innovatieve ideeën zetten wij om in praktijkoplossingen

Om echt innovatieve en marktgerichte oplossingen te kunnen bieden, stellen wij meer dan 80 deskundigen tewerk in onze R&D-afdelingen. Hier komt het erop aan elke dag toekomstgerichte, milieuvriendelijke en duurzame productsystemen te ontwikkelen: voor het beveiligen en langdurig beschermen van constructies, gebouwen en oppervlakken.

Onze competence centers op hun beurt beschikken over de meest moderne machines en apparatuur, waardoor ze in staat zijn om simulaties van het volledige productieproces onder reële omstandigheden te maken. In het technologiecenter zijn ook faciliteiten voor klanten, service en opleidingen geïntegreerd, wat een optimale klantgerichtheid mogelijk maakt.

Omdat kwaliteit ook snel beschikbaar moet zijn

Omwille van de sterke groei en de alsmaar hoger wordende eisen van onze klanten heeft Remmers de geïntegreerde logistiek tot een kerncompetentie van ons bedrijf gemaakt. Alle processen, vanaf de aankoop van grondstoffen, de productie en opslag, tot de distributie worden voortdurend geoptimaliseerd en op elkaar afgestemd. Het resultaat is een concept dat de levering van individueel bestelde en vervaardigde producten mogelijk maakt, ongeacht waar de klant zich bevindt, en binnen de kortst mogelijke tijd.

 

In het nieuwe, geïntegreerde logistieke concept worden alle processen geoptimaliseerd en afgestemd op een toekomstige groei in volume. Met het voor onze sector unieke 24 uur-logistiek concept (minder dan 24 uur tussen de ontvangst van de bestelling en de levering) zijn we al bijzonder succesvol in Duitsland en in de buurlanden. Deze voorsprong gaan we ook in Europa continu uitbouwen.

PRODUCTEN : BOUWBESCHERMING & KUNSTSTOFVLOEREN

remmers afdichting,Afdichting Vocht is de oorzaak van nagenoeg alle soorten van schade aan gebouwen. Daarom hangt de levensduur van een gebouw ook af of het ook waterdicht is. Dit geldt niet alleenl voor daken en gevels, maar ook voor funderingen en met name kelders. 
remmers kunstharsvloeren, Kunstharsvloeren Professionele en duurzame vloercoatingsystemen voor commercieel en privégebruik is een kerncompetentie van Remmers. Derhalve is ons assortiment producten en systeemoplossingen uitgebreid en individueel.
Remmers Beton Ondanks een hoge kwaliteit en bestendigheid van beton kunnen door milieu-invloeden of productiefouten schade ontstaan, waardoor onderhoud, reparatie en bescherming noodzakelijk zijn.
remmers gevels, Gevels De gevel, zo wordt gezegd, is het gezicht van het gebouw. Eigenlijk heeft de gevel het grootste aandeel in de uitstraling en het aanzien van een gebouw, maar bovenal zijn gevels net zo bijzonder en uniek als een gezicht.

Afdichting

Vocht is de oorzaak van nagenoeg alle soorten van schade aan gebouwen. Daarom hangt de levensduur van een gebouw ook af of het ook waterdicht is. Dit geldt niet alleenl voor daken en gevels, maar ook voor funderingen en met name kelders. 

Kunstharsvloeren

Professionele en duurzame vloercoatingsystemen voor commercieel en privégebruik is een kerncompetentie van Remmers. Derhalve is ons assortiment producten en systeemoplossingen uitgebreid en individueel.

Beton

Ondanks een hoge kwaliteit en bestendigheid van beton kunnen door milieu-invloeden of productiefouten schade ontstaan, waardoor onderhoud, reparatie en bescherming noodzakelijk zijn.

Gevels

De gevel, zo wordt gezegd, is het gezicht van het gebouw. Eigenlijk heeft de gevel het grootste aandeel in de uitstraling en het aanzien van een gebouw, maar bovenal zijn gevels net zo bijzonder en uniek als een gezicht.

remmers monumentenzorg,Monumentenzorg Zonder enige twijfel is monumentenzorg de koningsklasse van het behouden en onderhouden van gebouwen. Of het nu gaat om een gedetailleerde analyse van de toestand van een gebouw ter plaatse door de deskundige adviseurs van Remmers of speciale productoplossingen voor een duurzame bescherming van gebouwen - het aanbod van Remmers is veelzijdig.
remmers schimmelsanering,Schimmelsanering Schimmels in de woningen en gebouwen zijn lastig en vormen een gevaar voor de gezondheid. Daarom is het belangrijk om schimmels volledig te verwijderen. Onze speciale schimmelsaneringssystemen zijn geschikt voor elke toepassing en bestrijden niet alleen schimmels, maar voorkomen bovendien nieuwe schimmelvorming.
remmers energetische sanering, Energetische sanering Een binnenisolatie verandert het thermisch en hygroscopisch gedrag van bestaande constructies. Naast condensatieproblemen moet rekening worden gehouden met de gewijzigde droging van de constructie.
remmers producten A-Z, Producten van A-Z In onze R&D-afdelingen stellen wij meer dan 80 vakmensen te werk, die elke dag opnieuw toekomstgerichte, milieuvriendelijke en duurzame productsystemen ontwikkelen. Hier vindt u een overzicht van alle producten op het gebied van gebouw- en vloerbescherming.

Monumentenzorg

Zonder enige twijfel is monumentenzorg de koningsklasse van het behouden en onderhouden van gebouwen. Of het nu gaat om een gedetailleerde analyse van de toestand van een gebouw ter plaatse door de deskundige adviseurs van Remmers of speciale productoplossingen voor een duurzame bescherming van gebouwen - het aanbod van Remmers is veelzijdig.

Schimmelsanering

Schimmels in de woningen en gebouwen zijn lastig en vormen een gevaar voor de gezondheid. Daarom is het belangrijk om schimmels volledig te verwijderen. Onze speciale schimmelsaneringssystemen zijn geschikt voor elke toepassing en bestrijden niet alleen schimmels, maar voorkomen bovendien nieuwe schimmelvorming.

Energetische sanering

Een binnenisolatie verandert het thermisch en hygroscopisch gedrag van bestaande constructies. Naast condensatieproblemen moet rekening worden gehouden met de gewijzigde droging van de constructie.

Producten van A-Z

In onze R&D-afdelingen stellen wij meer dan 80 vakmensen te werk, die elke dag opnieuw toekomstgerichte, milieuvriendelijke en duurzame productsystemen ontwikkelen. Hier vindt u een overzicht van alle producten op het gebied van gebouw- en vloerbescherming.

bouwchemie

bottom of page