top of page
sapa banner.jpg

HYDRO BUILDINGSYSTEMS NETHERLANDS BV

sapa logo klein.jpg

Adres: Alcoalaan 1

Postcode: 5151 RW

Plaats: Drunen

T: 0416 38 6480
E: info.hbs.nl@hydro.com
W: www.sapabuildingsystem.com

Hydro Building Systems Netherlands BV 

SAPA biedt architecten, bestekschrijvers, metaalproducenten, investeerders en huiseigenaren overal ter wereld een uitgebreid assortiment innovatieve, betrouwbare en esthetisch fraaie aluminium schuif- en vouwsystemen, gevels, deuren, ramen en in het gebouw geïntegreerde fotovoltaïsche systemen. SAPA is een van de grootste leveranciers van aluminium bouwsystemen in Europa en is onderdeel van het wereldwijde aluminiumbedrijf Hydro ASA, in de divisie Extruded Solutions.

Hydro ASA

Met zijn 35.000 medewerkers heeft Hydro een globaal bereik, lokale aanwezigheid en activiteiten op alle continenten in ongeveer 40 landen en bedient wereldwijd ongeveer 30.000 klanten.

Hydro is een wereldwijd, toonaangevend aluminiumbedrijf. Het is één van de grootste producenten van primair aluminium en werkzaam op het gebied van bauxiet, aluminium en elektriciteit; de belangrijkste grondstoffen voor de productie van primair aluminium.

Hydro is ook een belangrijke Europese leverancier van gewalste producten aan klanten in de bouw, verpakkings-, lithografische en automotive industrie.

Hydro heeft aanzienlijke R&D-middelen die ingezet worden voor procestechnologie voor smelten en recyclen, materiaaltechnologie en producten en oplossingen voor klanten.

 
Extruded Solutions
Extruded Solutions levert klantspecifieke componenten en oplossingen aan alle industrieën; van automotive en openbaar vervoer tot gebouwen en constructie, elektronica, off-shore en scheepvaart. Hydro, dat gevestigd is in Noorwegen en meer dan een eeuw ervaring heeft in hernieuwbare energie, technologie en innovatie, zet zich in om de levensomgeving van haar klanten en gemeenschappen te verbeteren en een duurzame toekomst te creëren met innovatieve aluminium-oplossingen.
bottom of page