top of page
f2fc48d7bc1a9544881d11fb55547c16.png

SCHINDLER

schindler logo.jpg

Adres: Verheeskade 4

Postcode: 2521 BN

Plaats: Den Haag

T: 070 3843700
E: info.nl@schindler.com
W: www.schindler.com/nl

Schindler

 

Schindler: de toonaangevende werkgever in de sector voor stedelijke mobiliteit.

Meer dan 140 jaar geleden richtte Robert Schindler een klein familiaal ingenieursbureau op in Zwitserland en bouwde zijn eerste lift. Ondanks de vele veranderingen in de afgelopen 140 jaar zijn onze waarden en ambities dezelfde gebleven. Schindler is nog steeds een familiebedrijf, gebouwd op familiewaarden en -principes. En wij hebben nog steeds hetzelfde niet aflatende engagement om de vaardigheden, middelen en buitengewone talenten van onze wereldwijde familie van deskundigen aan te wenden om de megasteden van de wereld van morgen niet alleen mogelijk maar ook elke dag beter te maken.

Meer dan 60.000 medewerkers werken de klok rond bij Schindler om meer dan een miljard mensen die onze liften en roltrappen gebruiken dag in, dag uit van dienst te zijn. Wij zijn actief in meer dan 100 landen en vervaardigen onze uitrusting via een wereldwijd netwerk van productievestigingen met de nieuwste technologieën. Wij zijn er trots op dat er mensen van bijna alle nationaliteiten voor Schindler werken bij een van onze meer dan 1000 vestigingen over de hele wereld. De medewerkers van Schindler maken het beste van hun carrièrekans bij Schindler.

 

Wij zijn Schindler. Ingenieurs, pioniers, innovators en visionairs - een zeer grote familie van specialisten in stedelijke mobiliteit die zich inzetten om van de wereld van morgen een betere plek te maken. Wij staan altijd tot jouw dienst en zullen ons blijven inspannen om van Schindler "Your First Choice" te maken.

Schindler Nederland is onderdeel van de Schindler Group en is al meer dan honderd jaar succesvol in haar branche. We zijn een wereldspeler met een lokale focus en trots dat onze installaties deel uitmaken van verschillende, zeer spraakmakende projecten in Nederland.

Bij alles wat we doen focussen we ons op het bevorderen van kwaliteit, innovatie, veiligheid en duurzaamheid. Het is deze focus die maakt dat we met z´n allen werken aan producten en diensten waarmee we een hoogwaardig, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk product kunnen garanderen aan onze klanten.

 

We bieden verschillende mobiliteitsoplossingen. Onze standaardoplossingen en ons maatwerk zijn snel, efficiënt en in overeenstemming met de behoefte van de klant. Naast het produceren en installeren van de installaties, adviseren we ook op het gebied van ontwerp en gebruiksvriendelijkheid.

Producten

Stedelijke mobiliteit

De mobiliteitsoplossingen van Schindler garanderen toegankelijkheid voor iedereen. Wij helpen architecten, eigenaren en aannemers bij het toevoegen van waarde aan elk type gebouw – vanaf de eerste schets in het planproces tot besturing, uitvoering en modernisering. Onze producten, technologieën en diensten gelden als maatstaf voor kwaliteit en veiligheid. Geen wonder dat dagelijks wereldwijd een miljard mensen op Schindler vertrouwen.

schindler liften

Liften

Wij bieden zowel gestandaardiseerde als volledig op maat gemaakte liften. Van groot tot klein, zwaar tot licht, Schindler heeft een passende oplossing voor elk gebouw.

schindler rolpaden

rolpaden

Wij bieden zowel gestandaardiseerde als volledig op maat gemaakte liften. Van groot tot klein, zwaar tot licht, Schindler heeft een passende oplossing voor elk gebouw.

schindler roltrappen

Roltrappen

Onze roltrappen vervoeren massa's mensen op een veilige en snelle manier. Binnen of buiten, Schindler heeft een mobiliteitsoplossing voor alle soorten commerciële en publieke locaties.

schindler transit management

Transit Management

Ons transit management levert slimme mobiliteit. Het systeem zorgt voor een efficiënte besturing, interactie met gebruikers en het kan gepersonaliseerd worden. Modernisering is zelfs mogelijk zonder capaciteitsvermindering.

bottom of page