top of page
skygate banner.jpg

Skygate

Een stalen binnendeur is een absolute eye-catcher in ieder interieur en geeft een stijlvolle en exclusieve uitstraling aan elke ruimte. Exclusief hoeft echter niet onbetaalbaar te betekenen. Wij leveren stalen binnendeuren van de beste kwaliteit, maar dan betaalbaar.

Onze SKYGATE-deuren zijn verkrijgbaar als taatsdeuren, vaste panelen en als schuifdeurpanelen.

De zogenoemde stalen taatsdeuren worden gekenmerkt door hun gebruiksvriendelijke werking. Ze openen naar binnen en naar buiten, wat erg praktisch is bij het in- en uitlopen van de ruimte. Dankzij de hoogwaardige taatsscharnieren vallen de deuren bovendien vanzelf in gesloten positie dicht.

De deuren zijn voorzien van 7 mm veiligheidsglas, hebben een glazen profiel en afgewerkt met een mat-zwart poedercoating. Er zijn zes verschillende soorten op maat gemaakte stalen binnendeuren. Ook leveren wij vaste of schuifpanelen van dezelfde hoge kwaliteit afwerking als onze taatsdeuren. Alle deuren zijn eenvoudig te plaatsen zelfs als je geen klusser bent.

Benieuwd hoe deze tijdloze deuren in jouw interieur passen? Neem dan een kijkje in onze showroom in Naarden. Wij zijn van maandag tot en met zaterdag geopend. Via de website of per telefoon maak je gemakkelijk een afspraak.

 

 

SKYGATE

skygate logo.jpg

Adres: Energiestraat 7

Postcode: 1411 AN

Plaats: Naarden

T: 085-0270064
E: info@skygate.nl
W: www.skygate.nl

bottom of page