top of page
solarlux-animatie.gif

Solarlux

 

Internationale allure

Lichtdoorlatende ruimtes met maximale openingsmogelijkheden:  spraakmakende architecten zoals Daniel Libeskind, Herman Hertzberger en Sir Norman Foster kiezen voor de Solarlux vouwwanden. Oplossingen op maat, hoogwaardige materialen en kwaliteit, bieden elk individueel project een buitengewoon design.

 

Met ruim 30 jaar ervaring is het familiebedrijf Solarlux een begrip in de markt. Als fabrikant van vouwwanden, serres, tuinkamers, balkonbeglazing en schuifsystemen biedt Solarlux geveloplossingen met veel openheid en maximale transparantie, zowel voor nieuwbouw als renovatieprojecten. In 2017 heeft Solarlux de nieuwe glazen vouwwand eco-& highline met aluminium profielen geïntroduceerd, waarbij alle kennis en know-how samen zijn gebracht in een multifunctioneel modulair concept met hoogwaardige technische oplossingen en zeer goede geteste waardes op het gebied van isolatie en geluidswerendheid. In dit vouwwanden concept is onlangs ook variant in hout en hout/aluminium toegevoegd, genaamd de woodline en combiline.

SOLARLUX

solarlux logo.jpg

Adres: Marie Curiestraat 2

Postcode: 7442 DP

Plaats: Nijverdal

T: 0548-631323
E: info@solarlux.nl
W: www.solarlux.nl

Onyx Travertin Marble Semi-precious Natural stone Architectuur Design Luxury Sunrise Delight Dark Emerald Huvafen Royal Blue Sodalite Rubigo Luna Smokey Quartz Aurea Flamma Amethyst Ganymedes Labradorite with Golden Inlay Macarone Amazonite

bottom of page