top of page
SONESTO BANNER.png

Sonesto

 

Bij Sonesto denken we niet in hokjes als het over lockers gaat. We gaan voor iets nieuws, iets moois, iets unieks. Een product dat naadloos opgaat in elke ruimte. Een product dat zo ontworpen is, dat het de verwachtingen van de gebruiker overtreft. Eenvoudig in gebruik, maar verrassend in zijn mogelijkheden.

Je spullen opbergen geeft een gevoel van vrijheid en veiligheid. Het laat scholieren en studenten focussen, medewerkers beter presteren en bezoekers ontspannen. Met ruim 35 jaar ervaring in lockersystemen weten we bij Sonesto wat onze gebruikers nodig hebben. We zijn gedreven door innovatie en duurzaamheid en hebben oog voor detail, functie en vormgeving. Pas als onze gebruikers hun meest waardevolle spullen met een gerust hart achterlaten, zijn wij tevreden.

SONESTO

sonesto logo klein.jpg

Nipkowweg 4

8501 XH

Joure

088-9965555
info@sonesto.nl
www.sonesto.nl

  • Facebook
  • LinkedIn

De stijlvolle lockersystemen zijn ontworpen met oog voor vorm, innovatie en duurzaamheid. Van een fraai design tot functioneel ontwerp. Wij bieden lockers die volledig opgaan in ieder interieur of openbare ruimte. Met slimme innovaties en duurzame oplossingen overtreft ons team van specialisten de wensen van jouw doelgroep.

Bij Sonesto zit het in ons DNA om slimme oplossingen te bedenken, ontwerpen en ontwikkelen. In het DNA van onze toeleveranciers zit exact datzelfde gen. Met hun specifieke expertise aangaande materiaal, onderdeel of bewerkingsproces weten zij keer op keer de meest effectieve productieslag te maken. Wij werken samen met speciaal geselecteerde partners zodat wij het beste uit onze lockers en kluisjes kunnen halen en optimaal kunnen adviseren.

schoolkluisjes, laptoplockers, personeelslockers, kledinglockers, postvakken, sluitsystemen

bottom of page