top of page
soundless-banner.gif

SOUNDLESS ACOUSTICS

linkedin icon.gif
  • Facebook

Soundless Acoustics

Soundless Acoustics is de nieuwe naam van Asona Nederland dat zich sinds de jaren '80 heeft gespecialiseerd in innovatieve absorptie oplossingen voor akoestische klimaatbeheersing. Soundless Acoustics combineert deze jarenlange ervaring met een nieuwe uitstraling en heeft zijn activiteiten inmiddels wereldwijd uitgebreid.

Wij zetten onze ervaring en expertise graag in om te helpen een hoogwaardige absorptie oplossing te integreren in een ruimtelijk en esthetische vormgeving en u te assisteren bij het creëren van uw optimale ontwerp. Bel ons gerust om eens van gedachten te wisselen.

Sounblox: De oplossing voor geluidabsorptie!

Soundblox is de ideale en betaalbare oplossing voor het verminderen van nagalm en het creëren van een goede verstaanbaarheid in nagenoeg elke ruimte binnen scholen, kantoren, nieuwbouw huizen, renovatie, uitbreiding of herbestemming trajecten. Soundblox biedt ruime mogelijkheden voor esthetische vormgeving en voor het creëren van precies de

 

soundless klein.jpg

gewenste sfeer en uitstraling. Soundblox  zijn geschikt voor alle mogelijke binnen- en buitentoepassingen.  Laat u inspireren door onze foto’s van referentie projecten!

 

Creëer een aangenaam akoestisch klimaat

Een goede akoestiek is essentieel voor de manier waarop wij een ruimte ervaren. Of het nu de ruimte is waar we leren, sporten of ontspannen, de geluidsbeleving is essentieel voor de manier waarop we functioneren en voor ons welbevinden. De geluidabsorptie bepaalt de mate van verstaanbaarheid in alle ruimten waar informatieoverdracht plaatsvindt.

Akoestische bouwmaterialen

Soundless Acoustics heeft ruim 35 jaar ervaring met de ontwikkeling van hoogwaardige akoestische bouwmaterialen die niet alleen zorgen voor een optimaal akoestisch klimaat in de meest uiteenlopende binnen- en buitentoepassingen maar tevens passen in elk ontwerp. Bekijk welke akoestische oplossingen wij kunnen bieden!

PRODUCTEN

Soundblox Type A

akoestisch blok 

Soundblox Industrieel blok Type C

Soundblox Type G akoestisch blok

Soundblox Type MA akoestisch blok

Soundblox-Type-A_2.jpg
Soundblox-Type-C_3.jpg
Zichtbetonblok-Type-G.jpg
Soundblox-Type-MA_1.jpg

Soundblox Type N akoestisch blok 

Soundblox Type P akoestisch blok  (beton)

Soundblox Type W akoestisch blok

Soundless Green Wall met mummy mos

Soundblox_type_N.jpg
Soundblox_type_P.jpg
Soundblox_type_W.jpg
SoundlessAcoustics-mummy_moss_greenwall-

MEER WETEN OVER SOUNDBLOX ?

Vraag vrijblijvend om advies

of een concrete offerte

PROJECTEN

Ichtius Lyceum Driehuis

Zwaag Metaal Enkhuizen 

Provinciale Kunsthumaniora Hasselt België

Lagere School Westwijzer te Amstelveen

bottom of page