top of page
Arnheim_01-1.jpg

STABALUX

Stabalux levert goedgekeurde en geteste systeemproducten volgens EN13830 voor filigraan glazen gevels en daken. De vliesgevel constructies van staal, hout en aluminium voldoen aan de hoogste eisen volgens de passiefhuis standaardnorm.

Intelligente eenvoud van de systemen zijn gekenmerkt door weinig systeemonderdelen en eenvoudige montage. De verwerking van de systemen kan met eenvoudige middelen gerealiseerd worden. Deze eigenschappen bieden een aanzienlijk concurrentievoordeel. Bovendien is het ons speerpunt u van snelle en vakkundige ondersteuning te voorzien.

De Stabalux website moet u naast informatie over onze producten ook nuttige informatie over het onderwerp van duurzaam bouwen met glazen gevel en glazen dak geven. Daarom verwelkomen wij commentaar en suggesties voor het verbeteren van onze website met betrekking tot de presentatie en de inhoud.

EENVOUDIG

Ons vliesgevelsysteem is technisch goed doordacht. In vergelijking met andere gevelsystemen gebruiken we minder onderdelen. Hiermee spaart U inspanning op de werkvloer en montagetijd.

SNEL

Uw bestelling is binnen 24 uur verzend klaar. Uw op maat gesneden offerte ontvangt u binnen 48 uur.

STABALUX

stabalux logo klein.jpg

Fraunhoferstraße 8

D-53121

Bonn

0049-22890904326
D.vanRijn@stabalux.com
www.stabalux.com

  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram

PRODUCTEN

STALEN SYSTEMEN

System_SR.jpg
System_ZL-S.jpg

Glasvliesgevel en glasdak Stabalux SR

 

Perfect in vorm.

Stabalux SR is met zijn statische waarden de eerste keus als het om grote spanwijdten en individuele vormen gaat: voor moderne, heldere architectuur met glas.

Glasvliesgevel en glasdak Stabalux ZL-S

 

Beste prestaties.

De tussenlijst is een doordacht eenvoudig systeem voor enkel- en meervoudige beglazing met de hoogste prestaties. Het is bij architecten en verwerkers als prijs-aantrekkelijke opzetconstructie zeer populair. De tussenlijst zorgt met haar materiaaleigenschappen voor de hoogste warmte-isolatie van de op de markt te vinden glasvliesgevel systemen.

SR.jpg
ZL-S.jpg
System_AK-S.jpg
System_SOL.jpg

Glasvliesgevel en glasdak Stabalux AK-S

Minder gedoe.

De verwerking van het Stabalux AK is eenvoudig en snel; het opzetkanaal van aluminium wordt direct op het staal geschroefd of geschoten. Bei gelaste verbindingen kan de stalen variant ingezet worden – twee varianten met slechts 1 afdichtingssysteem.

Zonwering Stabalux SOL

De aan de buitenzijde te monteren zonwering van aluminium laat zich eenvoudig monteren. Het zonweringssysteem kan aan alle voorkomende gevel- en glasdaksystemen (en massieve wanden) gemonteerd worden.

AK-S-1.jpg
Querschnitt_SOL.jpg
bottom of page