top of page
over_ons_slider_pand.jpg

STEWARD ACOUSTICS

Steward Acoustics is een onderdeel van Steward Design Panels. Onze collectie Steward Acoustics, de houten akoestische panelen, wordt in ons bedrijf te Asperen geproduceerd. Dus gewoon in Nederland, met een hoge leverbetrouwbaarheid en in een goede kwaliteit. Wij hebben zeer veel kennis van plaatmateriaal, een flexibele instelling en kunnen snel schakelen. Voor nagenoeg alle bestaande producten op ons gebied in de markt hebben wij een alternatief.Overleg is bij ons altijd mogelijk en als we kunnen helpen zullen we dat zeker niet nalaten. Wij leveren rechstreeks aan Afbouw- en Montagebedrijven, Aannemerij en Interieurbouw. Maar wij leveren ook regelmatig via de Houthandel aan hun relaties. Ook productie onder white label is geen probleem..  

Onze geluidabsorberende panelen zijn leverbaar in elke gewenste houtsoort, wit gegrond of afgespoten in alle RAL- en NCS kleuren en vele melamine-  en HPL afwerkingen van elke fabricaat. Bekijk hier onze basisplaten en afwerkingen. Door een ruime keuze in perforatie- en sleuvenpatronen is er voor elk project een geschikte uitvoering te vinden! Bekijk hier onze producten.

Onze productie en showroom zijn beide gevestigd in Asperen. In onze showroom bespreken we graag de mogelijkheden, maar natuurlijk kunnen we ook bij jullie langskomen op kantoor of bouw voor een toelichting.

Ook voor stalen bent u bij ons aan het juiste adres. Vele duizenden stalen hebben wij op voorraad liggen en deze kunt u geheel gratis bij ons aanvragen, los of in een overzichtelijk stalenkistje.

Vraag hier uw gratis stalen kist aan en ontvang deze binnen enkele werkdagen.

STEWARD ACOUSTICS

steward acoustics klein.png
  • LinkedIn

PRODUCTEN

Akoestische panelen

In onze productie te Asperen produceren wij dagelijks houten akoestische panelen. Onze panelen worden projectmatig door heel Nederland en binnen Europa ingezet om de nagalm (echo) te reduceren. Deze geluidabsorberende werking ontstaat door de openingen (perforaties/sleuven) in de panelen, waardoor de geluidsgolven worden opgevangen en niet kunnen terugkaatsen. Deze werking is per model getest en onderbouwd, want meten is weten. Steward Acoustics is de verzamelnaam voor onze uitgebreide collectie aan houten, akoestische panelen. Deze geluidabsorberende panelen zijn leverbaar in elke gewenste houtsoort, wit voorgegrond, elk RAL/NCS kleur, vele melamine- en HPLdecors van elk fabrikaat. Door de ruime keuze in perforatie- en sleuvenpatronen alsmede de afwerkingen is er voor elk project een geschikte uitvoering.

PerfoAcoustics.jpeg

PerfoAcoustics

PerfoAcoustics zijn door en door geperforeerde akoestische panelen in vele uitvoeringen, waarbij de perforatiediameter, het patroon en de uitvoering van de plaat veel mogelijkheden geven. Dit product is zeer geschikt voor grote wandvlakken zoals bijvoorbeeld gymzalen en scholen. We produceren de akoestische panelen conform maatspecificatie. Naast de gewone uitvoeringen op een MDF, OSB of Multiplex basis hebben wij ook een speciale Ultrasport variant, die uitermate geschikt is voor in een sporthal en zelfs bestand is tegen de impact van hockeyballen. Deze Ultrasport varianten beschikken over het balworpcertificaat conform DIN 18032-3 en voldoen zeker aan de aan de eisen gesteld door NOC*NSF. Wij maken de panelen op maat, met een doorlopende vrije rand rondom. Hiermee reduceren we kostbaar zaagverlies uit de bruto plaat, en op de bouw hoeft er dus niks op maat gezaagd te worden. Voor de perforatie diameters van 8 en 10mm zijn Inserts beschikbaar, waarmee de panelen onzichtbaar en volledig circulair oogstbaar demontabel kunnen worden gemonteerd.

LinearAcoustics-2_kopie.jpeg

LinearAcoustics

LinearAcoustics is een brede range Akoestische lamellen, die aan de voorzijde zijn voorzien van een doorlopend sleuvenpatroon en vanaf de achterzijde half zijn ingeboord met een uitgekiend perforatiepatroon voor optimale geluidabsorbtie.  

De lamellen hebben overwegend een werkende breedte van 224mm, wat ze makkelijk hanteerbaar maakt op de bouw. De mes en groef verbinding aan de langszijden zorgt ervoor dat wandvlakken (langs) naadloos dichtgezet kunnen worden met doorlopend groefpatroon. Blinde montage met behulp van onze tackers op houten regelwerk is eenvoudig en gaat erg snel. Deze speciale tackers kunt u huren bij aanschaf van de panelen.De keuze in groef- en dambreedtes is ruim, en elke variant komt met zijn eigen absorbtiewaarde, waarvan de akoestische rapporten uiteraard beschikbaar zijn. Afwerking in elk houtfineer, vele melamine en HPL decors van elk fabrikaat. Ook elke RAL- en NCS kleur behoren tot de mogelijkheden, en maken het product toepasbaar in elk interieur.   

bottom of page