top of page
ubbink banner.jpg

UBBINK

De rol van bouwprofessionals is cruciaal. Zij zijn de ontwerpers van onze veranderende wereld. Zonder hen zal er geen verandering zijn.
 
Of je nu een installateur, consultant, voorschrijver of bouwaannemer bent, alle ogen zijn gericht op installatie- en bouwprofessionals om duurzame woningen te realiseren. Samen zullen wij de efficiëntie van de totale bouwketen moeten verhogen. Dit spoort Ubbink aan om technologisch bij te blijven en in te spelen op veranderende regelgeving, gedreven door ontwikkelingen zoals energie-efficiëntiemaatregelen.
 
Nu het bouwproces steeds meer wordt gedigitaliseerd, worden het ontwerp- en realisatieprocess ingrijpend anders. Ook beschikbaarheid van gekwalificeerd personeel wordt schaarser; dit vraagt om een andere aanpak om de uitdagingen in bouw en installatie aan te blijven kunnen.

Koploper blijven in dit uitdagende spel van constante verandering is daarbij de sleutel voor het veiligstellen van een welvarende toekomst.
 
Naast ons geavanceerde productassortiment kunnen bouwprofessionals Ubbink benaderen voor alles wat nodig is om de dagelijkse complexe uitdagingen het hoofd te bieden.
 
Wij willen je bijstaan en het samen doen. In tijdsdruk en wanneer kennis en betrouwbaarheid nodig is, zijn wij uw vooruitdenkende en ontzorgende partner.


Duurzaamheid is het credo. Nieuwe technologieën en geïntegreerde oplossingen zijn meer dan ooit nodig om ervoor te

zorgen dat er op verantwoorde wijze met energie wordt omgegaan en het gebruik van fossiele brandstoffen wordt verminderd.


Wij maken bewuste keuzes
Wij zetten ons in voor maatschappelijk verantwoord ondernemen en willen een positieve bijdrage leveren aan samenleving, economie en het milieu. Al onze bedrijven werken met verschillende programma’s in deze aandachtsgebieden.
 
Wij zijn trots en divers
Wij zijn zeer toegewijd aan continue verbeteringen en wij zijn daarin resultaatgericht. Dat maakt ons trots. ije werken in multiculturele en gevarieerde teams en wij willen volledig gebruik maken van collectief talent.

 Ubbink is al sinds de oprichting toonaangevend in de branche. Ubbink voegt waarde toe door praktische en doelgerichte totaaloplossingen te bieden en tegelijkertijd verspilling te vermijden. Voor iedereen moeten er voordelen zijn: voor de verwerkers, de eindgebruikers, het milieu en daarmee onze planeet.
 
Ubbink heeft Lean Manufacturing omarmd. Het zit in het DNA van de organisatie. Alles wat Ubbink ontwikkelt en produceert, is gericht op intelligent simplicity. Dit drijft ons om te denken in oplossingen, onderwijs, en verbeterde productbeschikbaarheid om een totaal positieve ervaring te garanderen.
 
Wij zijn Ubbink. Build smart.

UBBINK

ubbink logo klein.png

Verhuellweg 9

6984 AA

Doesburg

0313 480 200
info@ubbink.nl
www.ubbink.nl

bottom of page