top of page
valprevent-banner.gif

VALPREVENT

valprevent logo.jpg

Adres: Gildenweg 4

Postcode: 3334 KC

Plaats: Zwijndrecht

T: 078-6100006
E: info@valprevent.nl
W: www.valprevent.nl

Valprevent

  • Totaalleverancier voor veilig werken op hoogte: advisering, engineering en installatie, periodieke keuring & onderhoud.

  • Meer dan 2.000 gerealiseerde projecten in heel Nederland en België, op gebouwen, industriële objecten, masten, kraanbanen, bruggen, enz.

  • Ook alle randproducten: ladders, hekwerken, bordessen en persoonlijke valbeschermingsmiddelen.

Veiligheid op het hoogste niveau

Valprevent adviseert, ontwerpt, installeert en onderhoudt valbeveiliging voor de meest uiteenlopende toepassingen. Vanaf de start in 2006 werkt Valprevent aan hoogwaardige dienstverlening en heeft zij een unieke expertise opgebouwd in deze specialistische markt. Valprevent streeft letterlijk en figuurlijk naar kwaliteit en veiligheid op het hoogste niveau. Meer dan 2.000 gerealiseerde projecten in Nederland en België bewijzen de verworven positie van sterke en stabiele speler.

Het wordt druk op het dak

Het dak krijgt een steeds meer functies en toepassingen. Denk aan groendaken, parkeerdaken, leefdaken, zonne-energiesystemen, enz. Dat leidt tot een intensiever gebruik en daardoor een toename van specifiek onderhoud. Veilig werken op het dak wordt steeds meer een issue.

Valbeveiliging wordt gemeengoed

Veiligheid is van het grootste belang voor monteurs, glazenwassers en andere mensen die beroepshalve op het dak moeten zijn of anderszins werken op hoogte. Valprevent heeft er mede voor gezorgd dat valbeveiliging inmiddels gezien wordt als vanzelfsprekende basisvoorziening. Veilig werken op hoogte is een kwestie van gezond verstand, niet meer uitsluitend een verplichting op grond van wettelijke bepalingen.

bottom of page