top of page
velopa banner.jpg

VELOPA

velopa logo.jpg

Adres: Achthovenerweg 21

Postcode: 2351 AX

Plaats: Leiderdorp

T: 071-5410321
E: info@velopa.com
W: www.velopa.nl

Velopa

 

Een mooie wereld

 

Het is altijd onze ambitie geweest de wereld mooier te maken. Een bijdrage te leveren aan de aantrekkelijkheid van steden en dorpen. Aan de kwaliteit van leven en het geluk en de vitaliteit van ons allemaal.

Al sinds de jaren vijftig van de vorige eeuw bedenken en produceren wij fietsparkeeroplossingen, straatmeubilair en sport- en spelvoorzieningen voor de openbare ruimte. Niet alleen onze producten hebben in de afgelopen 60 jaar een enorme ontwikkeling doorgemaakt, ook onze manier van denken en doen is compleet veranderd.

 

De focus ligt steeds meer op design, milieu en verantwoord gebruik van grondstoffen en energie. We schuiven van verantwoord ondernemen naar circulair ondernemen. We moeten grensverleggend denken en beslissingen durven nemen die vaak het algemeen belang dienen. Kennis delen en samen met onze klanten en partners slimme, vooruitstrevende oplossingen bedenken waar we allemaal, iedere dag, volop van kunnen genieten.

 

We willen werken voor opdrachtgevers die net als wij het milieu serieus nemen en samen een substantiële bijdrage leveren aan een mooie, circulaire wereld. Let’s go outside.

1216698550.jpg
utopis-logo.png
bottom of page