top of page
waardenborg banner.jpg

WAARDENBORG B.V.

OVER WAARDENBORG
Waardenborg B.V. is opgericht in 1996 en levert sinds 1999 binnendeuren, kozijnen en toebehoren met zeer hoge geluid- en brandwerende waardes en Waardenborg maatwerkdeuren met een korte levertijd.
Ons team kenmerkt zich door het persoonlijke contact en  technische kennis. Met één aanspreekpunt gedurende het bouwtraject zorgt dit voor inventiviteit, flexibiliteit en accuratesse.

GELUID- EN BRANDWERENDE DEUREN
Wanneer eisen als geluidsisolatie en/of brandwerendheid een rol spelen bij de aanvraag voor binnendeuren met kozijnen bent u bij ons bij het juiste bedrijf. Met name bij zeer hoge eisen kunnen wij een passend product bieden, waarbij tevens uit een ruim aanbod van decoren en afwerkingen kan worden gekozen.

WAARDENBORG BINNENDEUREN
Onze Waardenborg deuren onderscheiden zich door de combinatie van stabiele binnendeuren – eventueel maatwerk en voorbewerkt – en een gewaarborgde korte levertijd. Deze deur is het meest gekozen product van systeemwandenbouwers.

DUURZAAMHEID PRODUCTIE GARANdB

Deze deuren worden milieuvriendelijk gefabriceerd in Duitsland, waarbij men consequent streeft naar naleving en verbetering van de milieumaatregelen.

Door onder andere gecombineerde warmte- en krachtcentrale en ultramoderne faciliteiten zorgt deze productie voor een verstandig gebruik van hulpbronnen.

DUURZAAMHEID PRODUCTIE WAARDENBORG

Op het dak van de fabriek van Waardenborg deuren zijn 942 zonnepanelen geïnstalleerd. De panelen wekken genoeg energie op om 63 huishoudens een jaar lang van elektriciteit te voorzien.

Daarnaast gebruikt de fabriek circulair machinewarmte voor andere machines. Voor de centrale verwarming is het pand niet meer afhankelijk van gas. De verwarming vindt plaats door middel van pompen die warmte uit de buitenlucht halen.

WAARDENBORG B.V.

waardenborg logo klein.jpg

Adres: Ambachtsweg 6a

Postcode: 3411 MJ

Plaats: Lopik

T: 0348 – 55 81 81  
E: mail@waardenborg.nl
W: www.waardenborg.nl

bottom of page