top of page

H23

STEENACHTIGE DRAAGCONSTRUCTIES

Dieses Kapitel enthält Spezifikationen für Strukturelemente, Raumelemente, nicht tragende Bodenelemente, selbsttragende Bodenelemente, Dach-, Wand- und Rahmenelemente, Treppen- und Balustradenelemente, Verkleidungs- und Abdeckelemente. Nachfolgend finden Sie Hersteller, Zulieferer und Dienstleister, die daran beteiligt sind.

OBECON LOGO KLEIN.jpg

OLBECON is een leverancier van alle typen systeemvloeren: kanaalplaat-, breedplaat-, ribben- en combinatievloer. Daarnaast levert OLBECON Betonconstructies B.V. een compleet gamma aan wandplaten en holle wandsystemen. OLBECON Betonconstructies B.V. hanteert zijn eigen bedrijfskwaliteitssysteem en bezit zowel ISO-certificaten voor productie als KOMO-KIWA-attest.

olcas klein logo.jpg

Ervaren mensen uit het vak, gespecialiseerd in prefab beton. Specifiek voor woningbouwcasco’s.

Olcas kent twee productlijnen:
1. Betoncasco’s voor vrijstaande en dubbele woningen
2. Bloqz, complete prefab woningen, enkele, dubbele of rijtjes

Door het proces van advisering, prijsvorming, engineering en logistiek in eigen hand te houden zijn de lijnen kort en is het contact direct. Deze manier van werken maakt OLCAS uniek. Hierdoor zijn we in staat een goede oplossing aan te bieden voor uw vraag naar casco’s en woningen. Deze manier van benadering is kort samen te vatten; ‘creatief met beton’.

hicon logo klein.jpg
bs beton logo klein.jpg
bruil prefab.jpg
bruil ebm beton.jpg
demobanner3.gif

steenachtige draagconstructies

bottom of page