top of page
2000px-Logo_Duravit_3.png

H53

WATERINSTALLATIE EN SANITAIR

53 WATERINSTALLATIE EN SANITAIR

In dit hoofdstuk bevinden zich specificaties voor leidingwerk, pompen en apparaten, voorraadtoestellen, doorstroomtoestellen, warmtewisselaars, kranen en toebehoren, closets urinoirs en spoelwaterreservoirs, douchebakken, baden en bidets, wastafels en wastroggen, gootstenen en spoelbakken, badkamers, cabines en sauna's, appendages in, aan en om leidingen, verdelers en verzamelaars en toebehoren sanitair. Onderstaand vind u fabrikanten, leveranciers en dienstverleners die zich hier mee bezighouden.

duravit.jpg

Design badkamermeubels en keramiek van Duravit

Uw badkamer moet een plaats van rust, comfort en ontspanning zijn. Onze Duravit badkamerkeramiek en badkamermeubelseries zijn ontworpen door gerenommeerde designers en vervaardigd door experts. Ze bieden klanten al meer dan 200 jaar de beste kwaliteit, geraffineerde functionaliteit en aantrekkelijke esthetiek. Wij hebben het onze missie gemaakt om uw dagelijks leven te upgraden naar een nieuw niveau van comfort. Of het nu gaat om nieuwbouw, een renovatie of het zetten van gerichte accenten: Met onze hoogwaardige badkamermeubels en ons duurzame badkamerkeramiek creëert u in een handomdraai een stijlvolle en ontspannen sfeer door het samenspel van douche, bad, kranen en accessoires.

dyson logo klein.jpg

Efficiëntie: dat zit in ons DNA Het was wat James Dyson aanzette tot het bedenken van zijn eerste zakloze stofzuiger. En ook nu we steeds groter worden, motiveert het ons.Niet alleen in onze uitvindingen.Maar ook in onze gebouwen, onze mensen en de gemeenschappen waar we deel van uitmaken.

isobouw banner2kopie.gif
geberit.jpg
kupan logo.jpg
franke logo.png
hotbath logo.jpg
geesa logo.jpg
ideal standard logo.jpg
vola nieuw klein logo.jpg
laufen logo.jpg
b dutch logo.jpg
tortu.jpg
viega logo.jpg
marlan logo.png
reginox logo.jpg
grohe logo.png
HM designsanitair logo.jpg
tece logo.jpg
tiz design logo.jpg

NBS besteksystematiek, werksoortenmethodiek, werksoorten, bouwdelen, kortteksten, paragrafen, UAV 2012, bestekboek, bestekken bestekservice, nlsfb, ifc, consumentendossier, bim, architecten, bestekschrijvers, aannemers, bouwnijverheid, fabrikantenindex, hoofdstukstructuur, stabu. nbs fabrikantenindex, nbs fabrikantenoverzicht, nbs architectenoverzicht

bottom of page