top of page

H57

MECHANISCHE VENTILATIE EN LUCHTBEHANDELING

57 MECHANISCHE VENTILATIE EN LUCHTBEHANDELING

In dit hoofdstuk bevinden zich specificaties voor kanalen, slangen, verdelers, luchtbehandelingskasten, elementen luchtbehandelingskast, ventilatie-, verwarmings- en bevochtigingsapparaten, ventilatoren, binnenroosters, buitenroosters en dakkappen, appendages, isolatie, en regelapparaten. Onderstaand vind u fabrikanten, leveranciers en dienstverleners die zich hier mee bezighouden.

condair logo.jpg

De Condair Group, opgericht in 1948, met het hoofdkantoor in Pfäffikon (SZ) / Zwitserland, is 's werelds toonaangevende fabrikant op het gebied van commerciële, industriële luchtbevochtiging en verdampingskoeling met meer dan 750 werknemers. Met zijn innovatieve luchtbevochtigingssystemen zet Condair nieuwe normen op het gebied van comfortabele en energiezuinige "hydratatie" van binnenlucht.

heating group.jpg

We zijn uitgegroeid tot een internationale speler met een unieke aanpak. Enerzijds bieden we u de allerbeste producten voor elektrische verwarming. Dat doen we snel, compleet en vaak uit voorraad. Anderzijds zijn we een oplossingsgerichte dienstverlener die turnkey oplossingen realiseert. Voor opdrachtgevers en hun installateurs zijn we een partij die dichtbij staat en graag haar kennis deelt. Een dienstverlener die een antwoord heeft op grote en kleine vraagstukken.

isobouw banner2kopie.gif
smitsair logo klein.jpg
duco logo.jpg
dyka air.jpg
de wit ventilatoren.jpg
ventilair logo klein.jpg
ambrava samsung logo.jpg
inatherm logo.jpg
cumulus logo.jpg
kaimann logo.jpg

NBS besteksystematiek, werksoortenmethodiek, werksoorten, bouwdelen, kortteksten, paragrafen, UAV 2012, bestekboek, bestekken bestekservice, nlsfb, ifc, consumentendossier, bim, architecten, bestekschrijvers, aannemers, bouwnijverheid, fabrikantenindex, hoofdstukstructuur, stabu. nbs fabrikantenindex, nbs fabrikantenoverzicht, nbs architectenoverzicht

bottom of page