top of page

H42

DEKVLOEREN EN VLOERBEDEKKINGEN

42 DEKVLOEREN EN VLOERBEDEKKINGEN

In dit hoofdstuk bevinden zich specificaties voor dekvloeren, dekvloeren met terazzo toplaag, droogbouw dekvloeren, vloerafwerkingen, vloerbedekking, ondervloeren, veerkrachtige vloerbedekking, zachte vloerbedekking, parket, matten, en vloersystemen. Onderstaand vind u fabrikanten, leveranciers en dienstverleners die zich hier mee bezighouden.

grouttech logo.jpg

Bent u professional in het repareren van beton, beton injecteren, beton beschermen met speciale coatingen, of beton voorzien van een toplaag, slijtlaag of gietvloer? Dan loont het de moeite nader kennis te maken met de producten én de mensen van Grouttech. Als specialisten in bouwchemie hebben wij namelijk alles in huis om uw werk makkelijker, sneller en effectiever te maken. Een blik op onze catalogus is voldoende om te zien dat Grouttech in zo'n beetje álle behoeften kan voorzien als het gaat om het afwerken, renoveren of beschermen van beton. Met hoogwaardige producten en gespecialiseerd advies. Lees meer over onze producten en adviezen voor betonprofessionals.

hamat logo.jpg

Als specialist in vloer en entreezones is HAMAT actief in meer dan 50 landen over de hele wereld. Met die kennis en ervaring kunnen we optimaal anticiperen op uw behoefte en leveren we precies wat u nodig heeft. Doormiddel van verticale integratie van het gehele productie proces kunnen wij u exclusieve producten van hoogwaardige kwaliteit leveren. Onderscheidend, compleet en helemaal van nu. Alles uit voorraad leverbaar, snel uw producten in huis en altijd scherpe prijzen! De mogelijkheid om direct in te haken op de nieuwste ontwikkelingen en trends.

emco logo.jpg
orka logo.jpg
TFD floortile logo.jpg
herculan logo.jpg
aspecta logo.jpg
verwaard bouwstoffen logo1.jpg
michel oprey logo.jpg
tarkett logo.jpg
forbo eurocol logo.jpg
mapei logo.jpg
stonhard logo.jpg
Gerflor logo.jpg
uzin logo.jpg
tri-al logo.jpg
drt logo vloeren.jpg
ebony and co logo.jpg
zeno preotect logo.jpg
atec profile systems.jpg
senso logo.jpg
bottom of page