top of page

H44

PLAFOND- EN WANDSYSTEMEN

44 DECKEN- UND WANDSYSTEME

Kapitel 44 Decken- und Wandsysteme enthält Spezifikationen für Paneeldecken, lineare Decken, Gitterdecken, Pralldecken, Inseldecken und Spanndecken. Decken, Deckenelemente und Komponenten, die in der Arbeit fertiggestellt werden sollen, Trennwände, die in der Arbeit fertiggestellt werden sollen, und vorgefertigte Trennwände. Nachfolgend finden Sie Hersteller, Zulieferer und Dienstleister, die daran beteiligt sind.

integra logo klein.jpg

Integra ontwerpt, produceert, levert en monteert metalen systeemplafonds en hightech klimaatplafonds. Zoekt u een geavanceerd plafondsysteem met koel- en verwarmingstechnologie dat naadloos past in het ontwerp van uw gebouw dan kiest u voor Integra. Wij ontwerpen samen met architecten wereldwijd plafonds voor kantoorgebouwen, vliegvelden en treinstations. Dit doen wij volgens de filosofie dat wij door onze prestaties bij iedere afnemer de status van preferred supplier willen krijgen. Altijd met oog voor de directe omgeving, duurzaamheid, mens en milieu.

Integra startte in 2000 met ontwerp, productie en montage van systeemplafonds. In 2008 breidde Integra het assortiment verder uit met plafondsystemen die voorzien zijn van ultramoderne koel- en verwarmingstechnologie. 

varioshield.jpg

Al bij de oprichting vonden wij dat stralingsveilig bouwen anders moest. Wij merkten dat afbouwers en aannemers snellere montage, flexibele maten en beter hanteerbare panelen nodig hadden. Op basis daarvan ontwikkelden wij de VarioShieldPlus loodgipspanelen. Inmiddels is VarioShield niet meer alleen producent en leverancier van stralingswerende ruimtes, maar ook adviseur en bouwbegeleider van projecten.

moca gelooft dat rust & comfort essentieel is voor een gezond en gelukkig leven. En moca gelooft dat iedereen vrij is daar zelf voor te kiezen, of niet. Vind jij ook dat in onze snelle wereld balans steeds belangrijker is? Waarschijnlijk wel… Gelukkig zijn tegenwoordig steeds meer mensen slim genoeg om te kiezen voor wat écht goed is voor ze.

Wanneer het gaat om de ruimtes en gebouwen waarin we werken, wonen en leven, is het extra belangrijk de juiste keuzes te maken. De keuzes die je maakt in ontwerp/design, systemen, technologie, maar ook in materialen, hebben nogal wat invloed op ons welbevinden. En dat geldt in het bijzonder voor de invloed van akoestiek.

isobouw banner2kopie.gif
kupan logo klein.jpg
Qbic logo.jpg
lambri woodpanels logo.jpg
rockfon logo.jpg
gyproc saint gobain logo.jpg
ecophon saint gobain.jpg
derako logo.jpg
fermacell logo.jpg

NBS besteksystematiek, werksoortenmethodiek, werksoorten, bouwdelen, kortteksten, paragrafen, UAV 2012, bestekboek, bestekken bestekservice, nlsfb, ifc, consumentendossier, bim, architecten, bestekschrijvers, aannemers, bouwnijverheid, fabrikantenindex, hoofdstukstructuur, stabu. nbs fabrikantenindex, nbs fabrikantenoverzicht, nbs architectenoverzicht

bottom of page