top of page

H33

DAKBEDEKKINGSWERK

33 DACHABDECKUNGEN

Dieses Kapitel enthält Spezifikationen für Dampfsperren, Dämm- und Hangschichten, Bitumendächer, Kunststoffdächer, nahtlose Dächer, Dächer, Dächer, Dachziegelabdeckungen, Schieferabdeckungen, Schindelabdeckungen, Schilfabdeckungen, Nahtplatten und Schalterabdeckungen, Profilblechabdeckungen, Sandwichplattenabdeckungen. Nachfolgend finden Sie Hersteller, Zulieferer und Dienstleister, die daran beteiligt sind.

deltaplus logo.png

Al meer dan 40 jaar ontwerpt, standaardiseert, produceert en distribueert Delta Plus wereldwijd een volledige reeks oplossingen op het gebied van persoonlijke en collectieve beschermingsmiddelen (PBM) om professionals op het werk te beschermen. We bieden oplossingen voor de vijf belangrijkste PBM-families voor effectieve en volledige bescherming van gebruikers, van top tot teen in alle omstandigheden.

koster afdichtingssystemen klein.jpg

Sinds de oprichting in 1982, heeft KOSTER AG zich gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van hoogwaardige afdichtingssystemen en tevens advisering op het gebied van vochtbestrijding . Vandaag  de dag is Köster een groep van meer dan 20 bedrijven die wereldwijd actief zijn in meer dan 50 landen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Aurich, Duitsland. Köster Afdichtingssystemen in Harderwijk is de oudste partner van Köster en heeft de verkooprechten voor de Benelux en Frankrijk.

polygum logo klein.jpg

Polygum is de naam van een reeks hoogwaardige bitumineuze toplagen die nu meer dan 40 jaar (sinds 1978) in Nederland exclusief geplaatst worden door de Polygum Erkenningshouders. In de jaren groeide Polygum uit tot een kwaliteitsconcept voor het platte dak.

renolit logo nieuw.jpg

Hoogwaardige kunststoffolies en -producten zijn onze passie en ons werk. Al ruim 75 jaar stelt de RENOLIT-groep als zelfstandig familiebedrijf de norm op het gebied van kwaliteit en innovatie. Om dat voor onze klanten te kunnen blijven doen, ontwikkelen ongeveer 5.000 medewerkers in meer dan 30 vestigingen wereldwijd voortdurend vernieuwende producten voor alle belangrijke industrieën.  

swisspearl logo klein.jpg

Als Zwitsers familiebedrijf denken we aan de toekomstige generaties en doen we al tientallen jaren waar we het beste in zijn: Met nieuwsgierigheid, passie en gedrevenheid zetten wij ruwe grondstoffen om in innovatieve en duurzame vezelcement producten voor gevels, interieurs en tuinen. 

AGS Products BV is producent/leverancier van HWA Afvoeren, Noodoverstorten, Kabeldoorvoeren, Plat Dak Ontluchtingen, Dakgoten en Dakbedekking.

  • Compleet assortiment van Dakgoten, Afvoeren en Ontluchtingen tot rollen Dakbedekking en Plat Dak isolatie

  • Door eigen lasserij en zetterij kunnen wij afvoeren op maat maken zoals u ze kunt tekenen. Zelfde dag nog klaar!

  • Levering binnen 2 tot 3 werkdagen door heel Nederland en Vlaanderen. 

  • Compleet en overzichtelijk afhaalmagazijn met ruim voldoende parkeer gelegenheid. Overdekt laden en lossen.

  • Van enkele stuks tot volle pallets, u bent altijd welkom

derbigum-logo-250x250.jpeg
allshield logo klein.png
aabo logo.jpg
aberson.jpg
Tejas Borja logo.jpg
zoontjes logo.jpg
nelskamp logo.png
bluedec logo.jpg
bettersafe international logo.jpg
aluform klein logo.jpg
kempen cladding logo klein.jpg
BMI-logo-small.png
wienerberger.jpg
altena logo klein.jpg
cedral logo klein.jpg
elevate logo klein.jpg
van beek epdm logo.jpg
rheinzink logo.jpg
nophadrain.jpg
valprevent logo.jpg
lei import logo.jpg

NBS besteksystematiek, werksoortenmethodiek, werksoorten, bouwdelen, kortteksten, paragrafen, UAV 2012, bestekboek, bestekken bestekservice, nlsfb, ifc, consumentendossier, bim, architecten, bestekschrijvers, aannemers, bouwnijverheid, fabrikantenindex, hoofdstukstructuur, stabu. nbs fabrikantenindex, nbs fabrikantenoverzicht, nbs architectenoverzicht

bottom of page