top of page

H31

GEVELBEKLEDINGEN EN

GEVELSCHERMEN

31 GEVELBEKLEDINGEN EN GEVELSCHERMEN

In dit hoofdstuk bevinden zich specificaties voor paneelbekledingen, fels- en roevenplaatbekledingen, geprofileerde plaatbekledingen, sandwichpanneelbekledingen, beweegbare en vaste schermen buiten, gevelhekken, luiken en horren.

3a composites logo klein.jpg

3A Composites produceert geëxtrudeerde en gegoten kunststofplaten, composietpanelen en kernmaterialen voor composietconstructies en richt zich op de markten Display, Architectuur, Windenergie, Marine, Transport en Industrie. We worden beschouwd als marktleider in alle doelmarkten. Geschikte combinaties van materialen worden bepaald op basis van de vereisten van de relevante toepassingen en worden omgezet in innovatieve oplossingen met behulp van industriële processen. We bieden een uniek assortiment producten voor elk specifiek high-end segment en zijn eigenaar van wereldwijd bekende merken zoals ALUCOBOND®, AIREX®, BALTEK®, DIBOND®, GATOR®, KAPA®, CRYLON®, CRYLUX®, PERSPEX® en vele andere.

alterwood logo klein.jpg

De Millboard planken van AlterWood hebben de look & feel van echt hout, maar dankzij de unieke eigenschappen ondervinden de planken geen last van weersinvloeden en zullen ze -in tegenstelling tot echt hout- niet vervormen, verkleuren, schimmelen en rotten. Daarmee zijn de planken hét perfecte alternatief voor hout bij diverse buitentoepassingen zoals buitenvloeren en gevels: het initiële ontwerp blijft jarenlang erg mooi. Millboard planken kennen een lange levensduur, zijn makkelijk te monteren, worden duurzaam geproduceerd.
Alle voordelen weten? Je leest het hier.

alterwood.gif
alucol logo klein.jpg

Een aluminium gevel duurzaam verfraaien of aluminium profielen langdurig beschermen? Door het te anodiseren bij Alucol wordt dit pure en duurzame materiaal jarenlang beschermd tegen corrosie en weersinvloeden. Door te kiezen voor een voorbehandeling of het toevoegen van kleur tijdens het anodiseren wordt aluminium nóg fraaier en creëert het natuurlijke effecten!

arpa logo klein.jpg

Sinds 1954 ontwerpt en produceert Arpa panelen met hoogwaardige HPL-technologie voor de meest uiteenlopende eindtoepassingen: van architectuur tot interieurinrichting, van gezondheidszorg tot marinescheepsbouw, van transport tot horeca, van detailhandel tot keukens. Een uitgebreid assortiment producten, zeer divers in zowel structuur als esthetiek.De decoratieve hogedruklaminaten van Arpa worden geproduceerd in de 150.000 vierkante meter grote fabriek in Bra, in de regio Piëmont in Italië, en zijn de uitdrukking van een levendige en originele "Made in Italy" creativiteit.

cosentino.jpg

Cosentino Group is een wereldwijd Spaans familiebedrijf dat hoogwaardige innovatieve en duurzame oppervlakken produceert en distribueert voor de wereld van design en architectuur. Het bedrijf werkt zij aan zij met zijn klanten en partners om oplossingen te bieden die design en waarde bieden en het leven van veel mensen inspireert. Het uitvoeren van alle acties via onze verantwoorde en transparante ESG-criteria.  

esc trading.jpg

Materialenvoordebouw.nl beschikt over een jong team van professionals. Doordat het personeel zelf een achtergrond in de bouwsector heeft, weten zij het belang van betrouwbaar materiaal voor een betaalbare prijs. Daarnaast zijn alle aangeboden producten voorzien van een gedetailleerde productomschrijving en gebruiksaanwijzing. De webshop bestaat op dit moment uit ruim 200 producten die uit voorraad geleverd kunnen worden. Professionaliteit, service en betrouwbaarheid staan bij materialenvoordebouw.nl hoog in het vaandel.

fetim logo klein.jpg

Onze bouwproducten zijn gemaakt om duurzame oplossingen voor binnen en buiten te creëren.

Speciaal voor de professionele verwerker levert Fetim Group o.a. gevelbekleding, schilderklaar multiplex en dakrandbekleding van kunststof, hout en vezelcement onder de GevelNet paraplu.

LJ solutions logo klein.png

Ben je architect of ontwikkelaar, dan kun je bij LJ Cladding terecht. LJ Cladding maakt ideeën haalbaar. Met de unieke gevelsystemen van NEOLIFE® en SCANROC ontwerp je zonder grenzen, puur vanuit de mensen en hun wensen. Zo kom je tot het beste resultaat. Qua uitstraling en functie, maar ook op het gebied van duurzaamheid en gezondheid: de gevelsystemen worden duurzaam geproduceerd, zijn volledig recyclebaar en herbruikbaar en monteer je zonder uitstoot van stikstof en CO2.

swisspearl logo klein.jpg

Gevelontwerp met Swisspearl vezelcement

Architectuur is belangrijk en draagt bij aan het welzijn van mensen. We ontwikkelen en produceren innovatieve en duurzame producten uit natuurlijke grondstoffen die gebruikt worden in het ontwerp van de schil van gebouwen en leefruimten.

swiss pearl banner.gif
aldowa logo klein.png
cedral logo klein.jpg
alucopal logo klein.jpg
awood logo klein.png
aluform klein logo.jpg
mosa logo klein.png
aberson logo.png
tribar.png
inncempro logo klein.jpg
lei import.png
rheinzink.png
renson logo klein.png
derako logo klein.jpg
unilux logo.jpg
saintgobain solutions logo.jpg
equitone logo.jpg
trespa logo.jpg
kempen cladding logo klein.jpg
beers bouwproducten.jpg
metadecor logo.jpg
zigzagsolar.jpg
foran klein.png

NBS besteksystematiek, werksoortenmethodiek, werksoorten, bouwdelen, kortteksten, paragrafen, UAV 2012, bestekboek, bestekken bestekservice, nlsfb, ifc, consumentendossier, bim, architecten, bestekschrijvers, aannemers, bouwnijverheid, fabrikantenindex, hoofdstukstructuur, stabu. nbs fabrikantenindex, nbs fabrikantenoverzicht, nbs architectenoverzicht

bottom of page