top of page

H30

KOZIJNEN, RAMEN EN DEUREN

Dieses Kapitel enthält Spezifikationen für Rahmen, Fenster und Türen aus Holz, Metall, Kunststoff und Glas, Zubehör, Lüftungsgitter, Oberlichter, Dachgauben, Oberlichter und Oberlichter, Dachluken, Vorhangfassadensysteme, Verglasungsprofilsysteme, Drehkreuze und Schiebetüren, Firmentüren, Firmenvorhänge, Zubehörgaragen und Servicetüren, bewegliche Innenwände sowie Scharniere und Schlösser. Nachfolgend finden Sie Hersteller, Zulieferer und Dienstleister, die daran beteiligt sind.

aliplast logo.jpeg

Aliplast besteedt niets uit! Alles gebeurt onder één dak: van idee tot matrijstekening, van perspaal tot extrusie, van oppervlakte behandeling tot het coaten van de profielen, van isoleren en verpakken tot het verzorgen van het transport naar fabrikanten van ramen, deuren, veranda’s, schuifsystemen en gordijngevels in België, Frankrijk, Nederland, Duitsland, Zwitserland, Zweden, Denemarken, Noorwegen en Portugal. Omdat we alles binnenshuis houden, zijn onze afdelingen beter op elkaar afgestemd. We hebben een uitermate goed zicht op alles wat te maken heeft met de productie van profielen en toebehoren. Op die manier drukken we het kostenplaatje van het productieproces, wat alle partijen ten goede komt. Daarom vormt Aliplast voor jou het ideale profiel!

alprokon.png

Bij ALPROKON vinden we dat iedereen een veilige ruimte verdient. Of je nu thuis bent, op het werk of op bezoek, we gunnen je een onbezorgd gevoel. Daarom doen wij er alles aan om Nederland iedere dag veiliger te maken.

Alprokon is de norm op het gebied van veilige deuren, vluchtwegen en betrouwbare valbeveiliging.
We hebben meer dan 50 jaar kennis en ervaring. En dat zie je terug in onze producten.

Alprokon denkt graag mee met bestaande en nieuwbouw projecten. Voor elk project zijn standaard- en maatwerkoplossingen. Bijvoorbeeld in de beoordeling van bestaande bouw met onze APK (Alprokon Product Keuring). Vraag het onze specialist.

alucol logo klein.jpg

Een aluminium gevel duurzaam verfraaien of aluminium profielen langdurig beschermen? Door het te anodiseren bij Alucol wordt dit pure en duurzame materiaal jarenlang beschermd tegen corrosie en weersinvloeden. Door te kiezen voor een voorbehandeling of het toevoegen van kleur tijdens het anodiseren wordt aluminium nóg fraaier en creëert het natuurlijke effecten! Aluminium wordt steeds vaker gebruikt. In de architectuur om van gevels blikvangers te maken, profielen te verduurzamen of extrusie-onderdelen te beschermen. Alucol heeft twee productielijnen. De productielijn van 7,5 meter biedt vele mogelijkheden om te anodiseren en kleuren. In het unieke anodiseerbad van 22 meter lang kunnen zowel lange profielen als speciale constructies worden geanodiseerd.

breedveld logo klein.jpg

De eerste decennia van het bestaan van BREEDVELD lag de focus op interieurbouw, sinds de jaren ’70 van de vorige eeuw zijn we exclusief producent van mobiele wandsystemen. De opgebouwde expertise is in alle lagen van het bedrijf verankerd. BREEDVELD is proactief, servicegericht en gefocust tot op het kleinste detail. Uw wensen op het gebied van ruimteverdeling staan aan de basis van de perfect passende mobiele wandoplossing waar u decennialang op kunt rekenen. BREEDVELD haalt het beste uit elke ruimte.

espero logo klein.jpg

’s Middags een conferentie, ’s avonds een theatervoorstelling. Begin van de dag een overleg met z’n vieren, eind van de dag een borrel met de hele afdeling. Door de mobiele wanden van Espero wordt veel meer mogelijk. Er ontstaat een plek met meer dan één functie en meer dan één sfeer. Met onze producten varieer je eindeloos in functie, geluidsisolatie en uitstraling. Een ruimte, meerdere bestemmingen. Dat is Espero.

interior glas solutions logo klein.jpg

Bij INTERIOR GLASSOLUTIONS zijn we gespecialiseerd in alles dat raakvlakken heeft met glassystemen ten behoeve van interieurtoepassingen. Zo bieden we maatwerkoplossingen voor geluidsisolatie , brandwering en ter inbraakpreventie. Ook met projecten waarbij niet eerder begaande terreinen worden ontdekt hebben we onze strepen ruimschoots verdiend, onze zogeheten SpecialsBezoek onze showroom in Veenendaal eens voor een kleine greep uit de onbegrensde mogelijkheden. En bespreek geheel vrijblijvend wat wij voor u kunnen betekenen met één van onze adviseurs.

gorter logo klein.jpg

Gorter® is een internationaal bedrijf dat in 1928 is opgericht. Sinds de negentiger jaren van de vorige eeuw heeft Gorter zich gespecialiseerd in toegang door daken, vloeren, wanden en plafonds. De Gorter Group™ is inmiddels vertegenwoordigd in Europa, Australië, Azië en het Midden-Oosten.​

Gorter® levert complete en betrouwbare toegangsoplossingen in de vorm van luiken met een bijpassende klimmiddelen. Hierbij worden de onderdelen niet alleen ontwerptechnisch maar ook vanuit veiligheid optimaal op elkaar afgestemd en waar mogelijk door erkende instanties gecertificeerd. Gorter is niet voor niets de specialist in toegang door daken, vloeren, wanden en plafonds.

staka logo.jpeg

Ambitieus, onderscheidend en bovenal klantgericht vertaalt Staka de wensen van haar opdrachtgevers naar hoogwaardige RVS schakelkasten en dakluiken.Met kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel heeft Staka door de jaren heen een trouwe klantenkring opgebouwd. Onze klanten zijn actief in de meest uiteenlopende branches. Door kennis en inzicht voortdurend verder uit te bouwen, kunnen we vernieuwende en praktische oplossingen bieden die volledig voldoen aan veranderende behoeften.

BetrouwbaarheidStaka biedt opdrachtgevers een korte doorlooptijd door o.a. deskundig voorraadbeheer, een hoge leverbetrouwbaarheid en een ijzersterke prijs-kwaliteitverhouding: zowel voor de standaarduitvoeringen als onze maatwerkproducten.

techcomlight banner.gif

Dé daglichtprofessional

Heeft u vragen over daglicht in de breedste zin van het woord?

 Dan bent u bij daglichtprofessional Techcomlight aan het juiste adres! Of het nu gaat over het vervangen van een oud daglichtproduct, het plaatsen van een nieuw daglichtsysteem of het berekenen van de daglichtopbrengst via een lichtplan: Techcomlight heeft alle kennis in huis. Techcomlight is hét aanspreekpunt voor zowel particulieren als commerciële opdrachtgevers, aannemers en voorschrijvers.

aalbers wico logo.jpg
metaglas logo klein.jpg
boon edam logo.jpg
brakel wandsystemen klein.png
kosa bamboo logo.png
belned.jpg
fuhr logo klein.jpg
gealan logo.jpg
finstral logo.jpg
alku logo.jpg
svedex logo.jpg
velux.jpg
arcolux logo.jpg
doors orange logo klein.png
van deudekom logo.jpg
weekamp deuren logo.jpg
seoawand logo. klein.jpg
HOUTINDUSTRIE IDEAAL LOGO.jpg
finstral.gif
aluk.jpg
bauporte logo.jpg
intersteel logo klein.jpg
dorma kaba logo.jpg
kegro deuren logo.jpg
hormann logo.jpg
record deuren logo.jpg
andusta logo.jpg
jansen logo klein.jpg
kupan logo klein.jpg
formani.jpg
dauby logo.jpg

NBS besteksystematiek, werksoortenmethodiek, werksoorten, bouwdelen, kortteksten, paragrafen, UAV 2012, bestekboek, bestekken bestekservice, nlsfb, ifc, consumentendossier, bim, architecten, bestekschrijvers, aannemers, bouwnijverheid, fabrikantenindex, hoofdstukstructuur, stabu. nbs fabrikantenindex, nbs fabrikantenoverzicht, nbs architectenoverzicht

duco logo.jpg
solarlux logo.jpg
ALBO logo.jpg
maasland.jpg
de rooy.jpg
frits jurgens logo.jpg
reinaerdt logo klein.jpg
anyway doors logo.jpg
SCHUCO LOGO.jpg

aliplast, alprokon, alucol, breedveld, espero, interior glassolutions, gorter luiken, staka, techcomlight, metaglas, boon edam, brakel wandsystemen, kosa bamboo, belned, fuhr, gealan, finstral, alku, svedex, velux, arcolux, doors orange, van deudekom, weekamp deuren, sepawand, houtindustrie ideaal, aalbers wico, aluk, bauporte, intersteel, dorma kaba, kegro deuren, hormann, record deuren, andusta, jansen, kupan, formani, dauby, duco, solarlux, albo, maasland, de rooy, forster, frits jurgens, reinaerdt, anyway doors

bottom of page