top of page
NEN-7250-en-AllShield-Blue.jpeg
allshield social logo.png

ALLSHIELD

Elke dag werken wij aan het verduurzamen van de bouw door het ontwikkelen, produceren en leveren van onze natuurlijke minerale coatings ter bescherming van de gebouwde omgeving.

AllShield is opgericht door Krijn Leendertse, die jarenlang werkzaam is geweest als directeur van mondiale bouwprojecten, zag hij dat we onze aarde letterlijk uitputten als we op deze manier doorgaan. Vanuit de overtuiging dat het anders kan, en moet, heeft hij AllShield in 2014 opgericht.

Inmiddels is het team van ingenieurs, uitvoerders, commerciële krachten en productie experts flink gegroeid. En wij staan altijd voor u klaar.

Dus mocht u meer willen weten over onze producten, onze toepassingen, of onze oplossingen, bel dan gerust!

Bij AllShield erkennen we het belang van expertise in elk vakgebied. Wij geloven dat onze producten, ontwikkeld voor een divers scala aan markten, op hun best presteren wanneer ze worden ondersteund door deskundig advies.

Ons netwerk van deskundigen is ons meest waardevolle activum. Zij zijn professionals in hun respectieve vakgebieden en hebben een diepgaande kennis van onze AllShield-producten. Hun unieke combinatie van vakspecifieke expertise en kennis van AllShield stelt hen in staat om uitstekend advies te geven over hoe onze producten het beste kunnen worden toegepast.

Deze deskundigen staan klaar om eindgebruikers op de meest effectieve manier te begeleiden. Met hun expertise en grondige kennis van de AllShield-producten kunnen ze gedegen advies en begeleiding bieden bij het gebruik ervan.

ALIPLAST

allshield logo klein.png

Address: Waaslandlaan 15

Postal code: 9160 Lokeren

Place: Lokeren

T: 0032-93405555
E: marc.mulders@aliplast.com
W: www.aliplast.com

TOEPASSINGEN

BRANDWERENDE DAKCOATINGS

De groeiende populariteit van zonnepanelen op platte daken benadrukt het brandrisico van bitumen dakbedekkingen. Verzekeraars stellen daarom strengere brandveiligheidseisen. AllShield Blue is een op mineralen gebaseerde, milieuvriendelijke, innovatieve dakcoating die brandbescherming biedt en de efficiëntie van zonnepanelen verhoogt. De coating scoort A1 in brandtesten en voorkomt vuurverspreiding.

AllShield Blue kan op de bestaande dakbedekking gespoten worden, waardoor verwijdering niet nodig is. Dit maakt het een prijsbewuste en milieuvriendelijke oplossing voor het aanpakken van bitumen daken.

VERLENGING LEVENSDUUR DAKBEDEKKING

AllShield Blue vormt een beschermende laag op de bestaande dakbedekking, vermindert weersinvloeden en verlengt zo de levensduur, wat kostbare reparaties of vervangingen vermindert.

BRANDBESCHERMING

AllShield Blue is ontwikkeld om brandgevaar tegen te gaan als als zodanig getest voor de NEN 6063:2019 norm. Bij brand biedt de coating een extra beveiligingslaag om schade te voorkomen en vuurverspreiding te beperken, wat de veiligheid van de volledige dakconstructie verhoogt.

Neem contact op voor vragen of persoonlijk advies en laat u doorverwijzen naar gespecialiseerde partners voor offertes op maat. Kies voor AllShield Blue en investeer in een duurzaam, veilig en energiezuinig dak!

 

WARMTEWEREND

AllShield Blue’s unieke samenstelling heeft een warmtewerende werking. De witte coating reflecteert zonnewarmte en vermindert warmteabsorptie, wat leidt tot lagere binnentemperaturen, aangenamere werkomstandigheden en lagere energiekosten voor koeling.

BRANDWERENDE BESCHERMING VOOR INFRASTRUCTUUR

(in ontwikkeling: bescherming beton tegen brand)

Innovatieve Brandbescherming door AllShield Coatings

Bij AllShield Coatings hebben we ons gespecialiseerd in het ontwikkelen van geavanceerde oplossingen voor de bescherming tegen brand. Of het nu gaat om dakbedekking of EPS onze innovatieve coatings verhogen de veiligheid en verminderen het risico op structurele schade door brand.

De afgelopen jaren hebben wij een nieuwe versie van onze minerale coating ontwikkeld die toegepast kan worden als brandwerende coating op beton beton in parkeergarages, industriële gebouwen of andere structuren. Het product bevindt zich in de laatste fase van de ontwikkeling.

Onze Testresultaten

We hebben onze coatings uitvoerig getest. In een recente proef werd 10 cm dik beton voorzien van een laag AllShield Blue-coating. Dit werd vervolgens drie uur lang blootgesteld aan een hitte van 1300 graden Celsius. Ondanks deze intense hitte, bleef het beton aan de achterkant koel genoeg om aan te raken zonder brandwonden te veroorzaken. De kerntemperatuur van het beton kwam niet boven de 350 graden Celsius uit, wat aantoont dat onze AllShield-coating het beton effectief beschermt tegen extreme hitte.

Het Probleem van Brand in Infrastructuur

Brandveiligheid is een cruciaal aspect in alle soorten infrastructuur, van parkeergarages tot industriële gebouwen. Dit geldt in het bijzonder voor locaties waar brandbare materialen zoals lithium-ion batterijen van elektrische auto’s aanwezig kunnen zijn. Eenmaal ontstoken, kunnen deze branden bij temperaturen tot 1000 graden Celsius, wat aanzienlijke schade kan toebrengen aan de structuur van een gebouw. Bovendien kan het blussen van een dergelijke brand leiden tot giftige dampen, wat een extra risico vormt voor brandweerlieden en omstanders. Daarom is het essentieel om passende beschermingsmaatregelen te nemen.

SAMENWERKEN MET ALLSHIELD

Bij AllShield zijn we vastbesloten om onze oplossingen voortdurend te testen en te verbeteren. We nodigen branddeskundigen, verzekeraars, eigenaren en beheerders van infrastructuur uit die geïnteresseerd zijn in samenwerking om contact met ons op te nemen. We zijn ervan overtuigd dat onze oplossingen een belangrijke rol kunnen spelen in het verhogen van de veiligheid en we kijken ernaar uit om samen te werken met partners die deze visie delen.

Voor meer informatie over onze brandbeschermingsoplossingen, neem contact met ons op.

Betoncoating en betonreparatie

AllShield Black Coating is een hoogwaardige, duurzame en innovatieve coating die perfect geschikt is voor betonreparatie en -coating. We hebben al succesvolle projecten op ons naam staan, zoals de reparatie van een betonnen steiger in de haven van Rotterdam, het coaten van betonnen huisvuilcontainers en de reparatie van betonnen dakbogen van een oud fabrieksgebouw. We zijn klaar om onze expertise te gebruiken om nieuwe klanten te helpen bij het behouden en beschermen van hun betonnen constructies.

Voordelen van AllShield Black Coating

Onze AllShield Black Coating wordt op de ondergrond gespoten en biedt vele voordelen, waaronder:

SNELLE REPARATIES MET MINIMALE OVERLAST

Onze coating maakt snelle reparaties van verouderde betonnen constructies mogelijk, waardoor de downtime van uw constructie tot een minimum wordt beperkt en de overlast voor uw bedrijf of omgeving wordt verminderd.

EFFICIËNTIE

Met een snelle maar werkbare uithardingstijd wordt de beschikbaarheid van het object gemaximaliseerd. Naast het beschermen van bouw- en kunstwerken zijn de coatings van AllShield uitermate geschikt als effectief hechtmiddel voor de productie van prefab onderdelen.

BIJZONDERE EIGENSCHAPPEN VAN ALLSHIELD COATING

Extreem sterk als dunne laag, zuurbestendig, water- en vuilafstotend, sneldrogend en brandwerend – dit zijn slechts enkele unieke eigenschappen van de coatings van AllShield.

DUURZAAMHEID

AllShield coatings zijn duurzaam vanwege de natuurlijke ingrediënten, de geringe CO2-voetafdruk en het energiezuinige productieproces. Daarnaast verlengen onze coatings de functionele levensduur van de gebouwde omgeving.

OPLOSSINGEN OP MAAT

Als innovatieve en flexibele organisatie zijn wij in staat om oplossingen op maat te bieden voor betonreparatieprojecten. Met onze ervaring in diverse infra toepassingen bieden wij oplossingen die precies aansluiten bij de specifieke behoeften van onze klanten.
Als u een betonreparatieproject heeft waarvoor u onze expertise nodig heeft, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen en samen met u te werken aan een succesvolle en duurzame oplossing voor uw betonnen constructies.

We zijn opzoek naar nieuwe projecten dus aarzel niet contact op te nemen als je een beton uitdaging hebt.

2020-11-02_10h48_32.jpeg
Afbeelding-van-WhatsApp-op-2023-05-08-om-14.30.071-1200x780.jpg
bottom of page