top of page
0715_02_Wet_n_Wild_Alphen_aan_den_Rijn-scaled-oxhqzb63qltyed7q9vjajdgu3ypuzvha32ixrsd0cw.j

BLOEMEN ARCHITECTEN

Eind jaren 70 werd Bloemen Architecten opgericht. Inmiddels is het architectenbureau al ruim 40 jaar in Alphen aan den Rijn gevestigd. We werken aan vele renovatie-, verbouw- en nieuwbouwprojecten, voor particulieren, woningcorporaties en voor opdrachtgevers uit de bedrijvensector. Dit zorgt voor uiteenlopende projecten. Bloemen Architecten ontwerpt daardoor zowel (sociale huur-)woningen als utiliteitsgebouwen, zoals bedrijfspanden en horecagelegenheden.

Het accent in ons werk ligt op herkenbaarheid, inpassing in de locatie en op de menselijke schaal. Daarbij combineren we expressiviteit en praktische functionaliteit.

 

Wij zijn een architectenbureau dat functionaliteit en techniek vertaalt in een architectonisch ontwerp, met aandacht voor duurzaamheid. Onze werkzaamheden zijn onder andere het opstellen van het programma van eisen, het maken van een schetsontwerp, het tekenen van een definitief ontwerp en het uitwerken van de bestektekeningen met details en het bestek. Verder kunnen we u helpen met vergunningsaanvragen, budgetbewaking, kostencontrole en bouwbegeleiding. Wij maken niet alleen het ontwerp, maar beschikken ook over de expertise om betrokken te blijven bij het gehele (bouw)proces.

 

AABO TRADING

bloemen architecten.png

Address: Postbus 75

Postal Code: 6640 AB

Place: Beuningen

T: 088-9965555
E: info@aabo.nl
W: www.aabo.nl

  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • YouTube

PROJECTEN

bottom of page