top of page

Voor iedere bouwer!

Wij begrijpen de bouwwereld en weten waar een goed product aan moet voldoen. Wij zijn continu op zoek naar onderscheidende bouwmaterialen, geven eerlijk advies en denken met je mee. Zo maken wij jouw werkzaamheden makkelijker.

H37

INSULATION WORK, JOINT FILLINGS AND AIR SEALS

pijlers logo kopie.tiff
Pijlers-Zaltbommel-0778-zonder-palletblad-web.webp

PIJLERS

Onze fundering bestaat uit jarenlange kennis en ervaring in de bouwsector. Teus, Jan en Jeroen staan, soms letterlijk, met de voeten in de klei. Wij zijn op de hoogte van de actuele regelgeving, weten wat er speelt, waar het wringt, én waar behoefte aan is. Ons doel is om jou te ontzorgen met onze producten en persoonlijke aanpak. Zo wijzen wij jou de juiste richting.

Al 18 jaar werken wij met de innovatieve isolatiefolies van het Franse merk ATI. Sinds 2019 hebben we het exclusieve dealerschap voor Nederland en Vlaanderen. Daarnaast werken we met isolatiematerialen van Evergel, net zoals de stalen dakgoten van Krop. Eerst onder de noemer BZW Holland, maar vanaf november 2023 onder de naam Pijlers. Met meer dan 110 verkooppunten bij professionele bouwhandels, streven we naar een landelijke dekking.

Ons uitgebreide aanbod aan folies zorgt ervoor dat je altijd een goede isolatiewaarde behaalt bij een beperkte dikte. Daarnaast hebben al onze producten de benodigde certificering. Als brug tussen fabrikant, bouwhandel, aannemer en verwerker verbinden wij alle lagen. Wij luisteren, adviseren, en denken actief mee. Zo hebben we voor elk (isolatie)project het juiste materiaal. Dit alles leveren we ook nog eens pijlsnel!

PIJLERS

pijlers logo klein.jpg

Koningin Wilhelminaweg 93

5301 BT

Zaltbommel

0345 - 74 54 87
info@pijlers.com

www.pijlers.com

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn

PRODUCTEN

ati-pro.png

ATI PRO

Meerlaags multi-reflecterend met damp-open eigenschap

De ATI Pro is een geschikt isolatiefolie voor uw renovatieproject en het (na)isoleren van bijvoorbeeld monumentale panden. De in de lagen opgeslagen lucht geeft een stilstaand luchteffect wat zorgt voor geweldige prestaties op het gebied van thermoreflectie. Dankzij de microperforatie techniek, die is toegepast op de folielagen in de isolatie (de damp-open eigenschap van de folie) is geen enkele vorm van condensatie mogelijk. Tevens is de bovenlaag van de folie voorzien van een HWD spinvlies (Hoog Water Damp).

Direct op het dakbeschot

Omdat deze dunne reflectiefolie damp-open is, kan deze rechtstreeks op het dakbeschot worden toegepast. Het gevolg hiervan is dat u bij de isolatie van uw dak minimaal omhoog gaat. De voordelen hiervan zijn dat u de goot, het lood in de schoorsteen, dakkapel enz. kan behouden. Kortom, een geweldig isolerend product dat u veel tijd en ruimte bespaart en uitstekende thermische prestaties geeft.

ati-multi19-1.png

ATI MULTI 19

19-laagse folie met dampdichte eigenschap

Door gebruik te maken van 2 luchtspouwen behaalt de folie een hoog isolerende waarde. ATI MULTI19 valt qua dikte en thermische waarde tussen ATI 150+ en ATI Pro Bardage. Zo is er voor elke situatie waarin weinig ruimte is een oplossing te vinden!

Samenstelling lagen

ATI MULTI19 bestaat uit 19 lagen voor een hoog isolerend vermogen: aluminiumlaagjes om warmte te reflecteren en de foam rubber om lucht op te slaan.

ati-pro-bardage.png

ATI PRO BARDAGE

Meerlaagse multi-reflecterende isolatiefolie

De bovenste laag van ATI PRO BARDAGE, het zwarte HWD spinvlies, wordt daaronder afgewisseld door een meerlaagse opbouw van watten en folie (films) met een hoog warmtewerend vermogen. Het is een dampdichte isolatie folie, die in zijn volle dikte slechts 80mm dik is.

Isoleren daken, muren en vloeren

Dit dunne isolatiefolie is geschikt voor het isoleren van daken, buiten- en binnenmuren en vloeren. Het is een waterafstotend en rotbestendig product en het trekt geen ongedierte aan. De opgeslagen lucht in de lagen zorgt voor een luchtkusseneffect wat resulteert in geweldige prestaties op het gebied van thermoreflectie en daarmee de optimale isolatieprestaties onderstreept.

ati-150-plus.png

ATI PRO BARDAGE

Dunne isolatiefolie, zuivere aluminium laag aan beide zijden

ATI 150+ is de ideale isolatiefolie voor het (na)isoleren van plaatsen waar vrijwel geen ruimte is of verloren mag gaan, bijvoorbeeld garages, voorzetwanden, zolders, vloeren enz. Door de geringe dikte van dit materiaal is het zeer ruimtebesparend voor uw woonruimte en behaalt u gegarandeerd de dunste constructie. Omdat de folie aan twee zijden reflecteert behaalt men een zeer hoog rendement. Kortom, een super isolerend product!

Samenstelling lagen

ATI 150+ heeft de volgende opbouw: de buitenzijdes zijn van zuiver aluminium, dan een laag brandwerende luchtbelfilm en middenin een laag brandveilige polyethyleenschuim.

gramitherm.png

Gramitherm® isolatiepanelen
Isoleren in de circulaire bouw

Gramitherm® isolatiepanelen zijn 100% natuurlijk en hebben een hoog isolerend vermogen. Deze unieke en in Zwitserland gepatenteerde innovatie is de meest duurzame manier van isoleren van dit moment. De CO2 voetafdruk van Gramitherm® is negatief (dat is positief voor het milieu) en daarom dé oplossing voor isoleren in de circulaire bouw.

Gramitherm® heeft zich zeer goed bewezen bij toepassing in particuliere nieuwbouw, renovatiewoningen en in openbare gebouwen. De belangrijkste toepassingslocaties zijn: onder het dak, in de gevel of in vloeren en in tussenwanden.

Evergel.png

EVERGEL

Brandwerende en dunne isolatie

Evergel is momenteel de meest effectieve thermische isolatie ter wereld. De aerogelmat, ontwikkeld met behulp van nanotechnologie, is dampdoorlatend en beschikt over extreem goede thermische isolatie-eigenschappen.

Extra voordeel van Evergel is dat het makkelijk in de juiste vorm kan worden gesneden. Samen met een zeer geringe dikte betekent dit dat het zeer goed toe te passen is bij moeilijk bereikbare oppervlakken en plaatsen waar gebruik van dikkere isolatie om constructieve redenen niet gewenst is.

bottom of page