top of page
BNLA-architecten-ontwerp-villa-duinvilla-warm-modern-licht-Amsterdam-architect.jpeg
logo-bnla.png

BNLA ARCHITECTEN

BNLA architecten is samengesteld uit een compact, krachtig en divers team van ontwerpers. Elke ontwerper brengt specifieke kwaliteiten in, waardoor onze plannen altijd scherp en doordacht tot stand komen. Binnen elk ontwerpproces streven we naar een optimale vervulling van de veelzijdige rol van een architect, waarbij we gedurende het gehele proces grote aandacht besteden aan onze klanten en ons kenmerken door een adviserende en integere benadering.

Onze visie is gericht op exclusief wonen met een karakteristieke uitstraling. Sinds onze oprichting in 2004 hebben we ons ontwikkeld tot een ervaren, deskundig en creatief architectenbureau waarbij architectuur en wonen centraal staan in onze gerealiseerde projecten. Bij BNLA draait alles om wonen, schoonheid en persoonlijkheid. Door de combinatie van luxe materialen, royale gebaren en aandacht voor detail, creëren we telkens unieke en exclusieve ontwerpen.

Bij BNLA geloven we dat exclusiviteit alleen niet voldoende is. We willen voorkomen dat exclusiviteit verandert in standaardisatie en voorspelbare keuzes. Daarom richten we ons vooral op onze opdrachtgevers, waarbij het persoonlijke ontwerp vanzelf ontstaat. Door unieke, gedurfde ontwerpkeuzes te maken, geven we onze projecten karakter en een eigen identiteit, verweven met het herkenbare handschrift van BNLA.

Persoonlijkheid, passie en perfectie vormen de drijvende kracht achter onze ontwerpen. We starten elk ontwerp met aandacht voor de context, die zowel beïnvloed wordt door de persoonlijke wensen van de eindgebruiker als externe omgevingsfactoren. Onze passie voor (dag)licht, bijzondere zichtlijnen en het gebruik van moderne en natuurlijke materialen leiden tot ontwerpen die strak, warm en uniek zijn, zonder in herhaling te vervallen.

Ons team van architecten ontwerpt met zorgvuldige aandacht voor harmonie en de juiste verhoudingen tussen binnen en buiten. Dit resulteert in heldere en intuïtieve ontwerpen die voortkomen uit een intensief ontwerpproces. Onze zoektocht naar perfectie leidt tot doordachte concepten en weloverwogen keuzes die leiden tot een consistente begeleiding gedurende het gehele ontwerpproces.

ENZERINK

bnla architecten klein.jpg

Address: Westerdoksdijk 40

Zip code: 1013AE

Place: Amsterdam

T: 020 6363981
E:info@bnla.nl
W:
www.bnla.nl

  • Pinterest
  • Instagram
Team-BNLA.jpeg
bottom of page