top of page
busbrug_zwolle_moxilon_kleurherstel_beton-768x1024.jpeg
beton-landingsbaan-versterken-den-helder3.jpg

BOREL CONSTRUCTION CHEMICALS

Borel construction chemicals

Borèl, specialized in the protection of mineral surfaces since 1998, is your partner for concrete problems. In recent years, Borèl has developed a complete product range with which all occurring concrete problems can be reduced to a minimum. The products are available in both transparent and pigmented versions.

THE SECURITIES AT BORÈL

The CE mark indicates that the products meet the legal European requirements for building materials. In addition, the products contain no harmful substances or solvents and are free of harmful substances and the products are provided with safety symbols and therefore meet the highest requirements in the field of safety, health and the environment. In addition, Borèl has the experience, the expertise and we give a 20-year warranty on our products.

BOREL CONSTRUCTION CHEMICALS

borel logo klein.png

Address: Ambachtstraat 4

Postal code: 6681 LN

Place: Bemmel

T: 026-3254652
E: info@borel.nl
W: www.borel.nl

  • LinkedIn
  • YouTube

PRODUCTEN

Kleuren, verdichten, verharden, beschermen of anti-graffiti voor vloeren, wanden en gevels van beton, steen of hout.

Wat heb je nodig?

Problemen met krimpscheuren, olie en vetten, graffiti, asr, vervuiling, slijtage van beton, marmer, graniet, baksteen en andere (licht) poreuze minerale ondergronden? Aan de hand van het Borèl Productoverzicht ziet u welk product welk probleem oplost.

station-zuid-beton-behandelen-nijmegen.jpeg
moxilon-base-impregneermiddel-jerrycan.png

Moxilon Base

Voor het verharden, verdichten en stuifvrij maken van beton en minerale ondergronden.

Moxilon 200 nano base is een op nano Lithium silicaat gebaseerd impregneermiddel.Het product dringt dieper en gelijkmatiger in het beton dan vergelijkbare producten op basis van Kalium/potassium en natrium / sodium.

Moxilon 200 nano base verdicht het betonoppervlak door een chemische reactie met vrije kalk en niet gehydrateerd cement. er wordt tricalcium silicaat in de microporien gevormd en hierdoor wordt de kwaliteit van de toplaag van beton en andere (licht) poreuze minerale ondergronden permanent verbeterd.

beton-landingsbaan-versterken-den-helder2.jpeg
moxilon-hydero-paars-impregneermiddel-jerrycan.png

Moxilon Hydro

Transparant impregneermiddel voor het verduurzamen en beschermen tegen aantasting door vorst- en dooizoutschades en bovendien geschikt voor het dichten van krimpscheurtjes tot 0,4 mm. Moxilon Hydro is een impregneermiddel waarmee je beton of steen kunt beschermen en verduurzamen. Beschermt tegen vervuiling en slijtage zowel voor vloeren als wanden, binnen en buiten. Moxilon Hydro is uitermate geschikt voor het optimaal waterafstotend maken en bescherming tegen vorstschade in combinatie met dooizout. Toepassingsgebieden zijn o.a. bedrijfsvloeren, garagevloeren, winkelvloeren en prefab beton. Maar ook (topdeks van) parkeergarages, vliegvelden, stations en perrons, laadkuilen etc. De Moxilon kan ook meteen na het vlinderen of na het storten en aanbrengen van de bezemstreek worden aangebracht.

woonkamer-betonvloer-behandel-duurzaam-scaled.jpeg
moxilon-hyderoleo-impregneermiddel-jerrycan (1).png

Moxilon Hydroleo

Transparant impregneermiddel voor het verduurzamen en maximaal beschermen tegen vlekvorming door koffie, thee, wijn, olie, vetten en graffiti.

Moxilon Hydroleo is een impregneermiddel waarmee je beton of steen kunt beschermen en verduurzamen. Beschermt tegen vervuiling en slijtage zowel voor vloeren als wanden, binnen en buiten.

Toepassingsgebieden zijn o.a. bedrijfsvloeren, garagevloeren, winkelvloeren, prefab beton, gevels en metselwerk. Maar ook (topdeks van) parkeergarages, vliegvelden, stations en perrons, laadkuilen etc. De Moxilon kan ook meteen na het vlinderen of na het storten en aanbrengen van de bezemstreek worden aangebracht.

Schermafbeelding-2020-08-04-om-10.33.12.png
moxilon-colour-impregneermiddel-jerrycan.png

Moxilon Colour

Semi-transparante/licht doorschijnende kleurimpregneer met de eigenschappen van de Moxilon Hydro. Leverbaar in alle gangbare kleuren. Moxilon Colour beschermt, versterkt en kleurt minerale ondergronden zoals beton, natuursteen en gebakken steen. Is voor zowel vloeren als wanden inzetbaar. Binnen en buiten.

Een groot voordeel van Moxilon Color bij het kleuren van uw vloer, gevel of andere oppervlakte is dat het in één keer aanbrengen voldoende is.

Met onze Moxilon Color kunt u en poreuze oppervlaktes beschermen en kleuren in één impregneermiddel. Moxilon Color werkt op alle minerale ondergronden in harde kleuren of pastel, mat of glans, zilver, goud, brons of special effects. Wordt voornamelijk gebruikt voor het kleuren van beton. 

Holzhaus.jpg
ligno-wood-primer-jerrycan.png

Ligno Wood Primer

 

Indringende houtimpregneer die de structuur van de poreuze houten ondergrond permanent verbetert en versterkt. Kan prima in combinatie met de BCS2 Nanocoat worden toegepast.

Werking Ligno Wood Primer

Hout is een hygroscopisch materiaal met beperkte dimensionale stabiliteit. Alleen tropische houtsoorten hebben een betere dimensionale stabiliteit door de hydrofoberende werking. Afbraak en aantasting van lignine worden veroorzaakt door de hygroscopische eigenschappen en UV aantasting door zonlicht.

betonvloer-coating-reinigen.png
power-clean-schoonmaak-reiniger-jerrycan-1.png

Power Clean Reinigingsmiddel

Voor het intensief reinigen en vlek verwijderen van vervuiling door olie- vetten etc. Bevat geen zuren.

Power Clean reinigingsmiddel is ontwikkeld voor het intensief reinigen en verwijderen van olie- en vetvlekken van uw betonvloer en of vervuiling, graffiti van uw wanden.

Geen oplosmiddelen of gevaarlijke stoffen. Een effectief en milieuvriendelijk reinigingsmiddel. Ideaal voor schoonmaakbedrijven en grote oppervlakte en projecten.

Power clean, voor het reinigen van smerige vlekken. Geschik voor elke zuigende ondergrond.

Let op: bij het reinigen met power clean kan de vloer licht verschalen. 

cleaner_sealer_onderhoud_vloer_beton.jpg
cleaner-sealer-onderhoudsmiddel-jerrycan.png

Cleaner Sealer Onderhoudsmiddel

Voor het onderhouden en bijvoeden van betonvloeren, ook voor onbehandelde betonvloeren die zo stap voor stap alsnog worden geïmpregneerd.

Kan handmatig met een vlakmop en in schrob-zuigmachines worden toegepast.

Cleaner Sealer is een onderhoudsmiddel voor het onderhoud van poreuze vloeren. Bijvoorbeeld voor het onderhouden van een betonvloer. Door regelmatig de vloer met onze Cleaner Sealer te behandelen kun je de vloer bijvullen en optimaal beschermen tegen vuil en vlekken. Cleaner Sealer kan worden gebruikt voor het onderhouden van het oppervlakte voor behoud van de 20 jaar garantie en het schoonmaken van de oppervlakte.

bottom of page