top of page
Bouwvakkers_met_staal.jpg
de hoop pekso.jpg

H21

CONCRETE WORK

DE HOOP PEKSO

Dyka air

Pleased to meet you, we are DYKA

We have been involved in the production of plastic pipe systems since 1957. However, DYKA is much more than just a producer: we are also your personal discussion partner, trading partner and technical advisor. At your location, or simply at one of our branches. Moreover, at DYKA you are assured of innovative and sustainable products and the very best A-brand products!

DYKA AIR

de hoop pekso logo klein.jpg

Address: Produktieweg 7

Postal Code: 8331 LJ

Place: Steenwijk

T: 0521 53 49 11
E: info@dyka.nl
W: www.dyka.nl

linkedin icon.gif

PRODUCTEN

Vloeren & Wanden

Wij kennen in ons assortiment drie productgroepen; Vloeren & Wanden, EPS-producten en Wapeningsstaal. Doordat deze groepen elkaar completeren onderscheiden wij onszelf als totaalleverancier.

Vloeren en Wanden

Het brede assortiment producten van De Hoop Pekso biedt uitkomst in elke fase van een bouwtraject.

Van verdiepingsvloer tot renovatievloer voor ieder project een passende oplossing.

de hoop pekso aanbouwpakket

Aanbouwpakket

Complete fundering en vloer in één!

Speciaal voor een aan- of uitbouw, bijvoorbeeld een woonkameruitbreiding of keukenuitbouw, biedt De Hoop Pekso het Aanbouwpakket aan. Een compleet pakket voor de basis van een aan- of uitbouw op heipalen. Het aanbouwpakket bestaat uit standaard wapeningskorven, superkisten en combinatievloeren. 

de hoop pekso breedplaatvloer

Breedplaatvloer

Veelzijdige prefab verdiepingsvloer

De breedplaatvloer is een veel toegepaste vrijdragende systeemvloer in de woning- en utiliteitsbouw. 

de hoop pekso holle balkbodem

Holle Balkbodem

Terug van weggeweest! De Balkbodem van De Hoop Pekso is een geprefabriceerde betonbalk waarvan de bovenzijde tegelijkertijd met de Breedplaatvloer in het werk wordt afgestort en vormt zo een monolithische constructie.

de hoop pekso holle wand

Holle Wand

De holle wanden bestaan uit twee betonnen buitenschillen, die door middel van tralieliggers met elkaar zijn verbonden. In deze elementen is doorgaans alle constructief benodigde wandwapeningen opgenomen. Na montage wordt de holle ruimte volgestort met beton. De zichtzijden van de elementen zijn glad (afwerkingsklasse A) en geschikt voor spuitwerk.

de hoop pekso combinatievloer

Combinatievloer

Vrijdragende systeemvloer

De combinatievloer is niet meer weg te denken uit de bouw. Deze geïsoleerde begane grondvloer wordt ook wel een balken broodjesvloer genoemd. Het is een vrijdragende systeemvloer waarbij voorgespannen betonnen liggers worden opgevuld met isolerende vulelementen.

de hoop pekso air deck vloer.jpeg

Airdeck® vloer

Een geprefabriceerde lichtgewichtvloer

Airdeck is een unieke lichtgewicht verdiepingsvloer. De Airdeck vloer is een traditioneel gewapende vloer waarop kunststof Airboxen zijn aangebracht. De Airboxen worden door een robot in een raster van 300x300 mm op de breedplaten geplaatst en exact op hoogte ingetrild.

de hoop pekso reno concreto.jpeg

Reno Concreto®

Innovatieve renovatievloer

Wilt u besparen op uw energierekening en uw oude houten begane grondvloer vervangen voor een goed presterende renovatievloer? De Hoop Pekso biedt twee typen renovatievloeren; Reno Acero® en Reno Concreto®.

de hoop pekso reno acero.jpeg

Reno Acero®

Snel een lichtgewicht renovatievloer plaatsen.De Hoop Pekso biedt twee typen renovatievloeren; Reno Acero® en Reno Concreto®. De Reno Acero® renovatievloer is uitermate geschikt als vervanging voor een houten begane grondvloer.

de hoop pekso kanaalplaatvloer.jpeg

Kanaalplaatvloer

De Kanaalplaatvloer is een vrijdragend vloersysteem dat zowel in geïsoleerde als on-geïsoleerde uitvoering verkrijgbaar is. De vloerelementen zijn in de lengterichting voorzien van ronde holle kanalen waardoor deze vloer een relatief laag eigen gewicht heeft.

de hoop pekso Ribcassettevloer.jpeg

Ribcassettevloer

Een Ribcassettevloer kent vele toepassingen als begane grondvloer.

Een ribcassettevloer bestaat uit geprefabriceerde vloerelementen met twee betonnen ribben en daarop de spiegel. Daarnaast is de ribcassettevloer een vrijdragende systeemvloer.

de hoop pekso overige betonproducten.jpeg

Overige betonproducten

Tonstenen

De veiligheid van het zwem- en vaarwater in Nederland kan ondersteund worden door waarschuwingsborden en/of het aanbrengen van een optische scheiding in de vorm van drijflijnen of boeien op het water. 

EPS-producten

Wij kennen in ons assortiment drie productgroepen; Vloeren & Wanden, EPS-producten en Wapeningsstaal. Doordat deze groepen elkaar completeren onderscheiden wij onszelf als totaalleverancier.

EPS-producten 

EPS is ook wel bekend onder de naam piepschuim isolatie. Het is een afkorting van geëxpandeerd polystyreen. De isolerende werking van de platen is vooral te danken aan de stilstaande lucht dat in de EPS platen opgevangen zit. Een voordeel van EPS is dat het heel licht van gewicht is. Hierdoor is de isolatie gemakkelijk te tillen en te verwerken. Binnen onze EPS-producten onderscheiden wij drie funderingskisten, waaronder de Superkist, EPS-Standaardkist en Vorstrandbekisting. Daarnaast bieden wij ook isolatie ankerplaten aan. 

Heeft u vragen over de verwerking van onze EPS-producten of wilt u graag een offerte op maat voor grotere aantallen? Neem dan gerust contact met ons op.

DHP-BAN_PROD-Aanbouwpakket2-f03c470c.jpeg

Aanbouwpakket

Complete fundering en vloer in één!

Speciaal voor een aan- of uitbouw, bijvoorbeeld een woonkameruitbreiding of keukenuitbouw, biedt De Hoop Pekso het Aanbouwpakket aan. Een compleet pakket voor de basis van een aan- of uitbouw op heipalen. 

de hoop pekso superkist.jpeg

Superkist

Versnel uw bouwprojecten met De Superkist van De Hoop Pekso, de ultieme EPS-funderingskist. Ontdek de revolutionaire funderingsoplossing van De Hoop Pekso: De Superkist. Realiseer in een mum van tijd een efficiënte en arbovriendelijke fundering met onze unieke EPS-funderingskist.

de hoop pekso eps standaardkist.jpeg

EPS-Standaardkist

De EPS-Standaardkist van De Hoop Pekso is een kant en klare, blijvende funderingsbekisting, vervaardigd uit stevig en brandvertragend geëxpandeerd polystyreen. 

de hoop pekso vorstrandbekisting.jpeg

Vorstrandbekisting

De Vorstrandkist is een verloren ongelijkbenige funderingsbekisting en is blijvend isolerend. Deze kist, vervaardigd uit polystyreen, wordt toegepast bij vloeren en fundering uit één stuk met of zonder heipalen en als vorstrand bij keldervloeren.

de hoop pekso isolatie ankerplaat.jpeg

Isolatie Ankerplaat

De Isolatie Ankerplaat is een vloerisolatieplaat welke licht van gewicht is en standaard is voorzien van een haaklas rondom en aan één zijde voorzien van een wafelprofiel. 

de hoop pekso eps standaardkist.jpeg

HD kist

De HD (Hogere Druksterkte) kist is een vaste, U-vormige verloren bekisting en heeft aantoonbare isolerende eigenschappen. 

bottom of page