top of page

H31

FAÇADE CLADDING AND

FAÇADE SCREENS

foran social.png
foran_mosaik-4.2280x930.jpg

FORAN

“Als ondernemer ben ik constant op zoek naar nieuwe kennis en heb ik altijd interesse naar nieuwe ontwikkelingen in de markt die een positieve bijdrage kunnen leveren aan het bedrijf en klanten,” zegt Patrick Klijnjan. “Daarom was de beslissing van Steni, om in de Benelux een zelfstandige distributeur te genereren, voor mij een logische stap voorwaarts. Met een nieuw bedrijf als FORAN kan ik mij als eigenaar volledig richten op de wensen van de klant en tegelijkertijd het bedrijf positioneren voor een verdere groei met zowel de bestaande als nieuwe markten, met als doel om meer Steni producten toe te passen.”

Transitie naar FORAN is gemaakt

Steni heeft het kantoor in Den Bosch inmiddels opgeheven en FORAN als distribiteur aangewezen. Het hoofdkantoor van FORAN is gevestigd in Dordrecht, maar de showroom in Rotterdam. “De huidige format biedt meer mogelijkheden om relaties te versterken, meer opties aan te bieden om de visie van ontwerpers en aannemers te realiseren en onze diensten te vergroten,” vervolgt de eigenaar van FORAN. ”Ik kijk er naar uit om met deze speerpunten aan de slag te gaan en de samenwerking om de Steni producten nog sterker in de Nederlandse, Belgische en Luxemburgse markt te zetten.”

STENI AAN HET WOORD

"Wij zijn erg blij met de mogelijkheid die FORAN faciliteert. Door het ontstaan van een distributeur voor onze producten in de Benelux kan er makkelijker worden ingespeeld op veranderende situaties of nieuwe uitdagingen,” voegt Adrian Pye, export director van Steni toe. “Onze focus is vooral gericht om Steni gevelpanelen uniek te maken als het gaat om duurzaamheid, milieuvriendelijkheid en mogelijkheden voor het ontwerp van de panelen."

ACOUSTIQ

foran klein.png

Address: Mercuriusweg 5

Postal Code: 6971GV

Place: Brummen

T: 0575 560248
E: info@acoustiq.nl
W: www.acoustiq.nl

  • Instagram
  • LinkedIn

PRODUCTEN

slide_projecten-30.1920x860.jpg
01_steni_colour_2023_base_colours-1.2280x1710.jpg

3 SHADES OF 80 COLOURS

Met het STENI Colour-assortiment aan gevelpanelen kun je kiezen uit 80 standaardkleuren en drie glansgraden of een kleur op maat kiezen op basis van NCS of RAL. Er kan echt met de kleuren gespeeld worden en je eigen persoonlijke stijl of die van je cliënt in het gebouw integeren. ​​De panelen worden als bekleding op een geventileerde gevel geplaatst en zijn buitengewoon goed bestand tegen temperatuur en de meest veeleisende klimaten. STENI-gevelpanelen zijn bestand tegen vocht en vorst. Ze kunnen extreme temperaturen weerstaan en kunnen bewerkt en gebogen worden bij temperaturen zo laag als -30 ° C. De gevelpanelen zijn 100% waterbestendig wat betekent dat ze zich volledig onder water kunnen bevinden zonder uit te zetten

DOCUMENTATIE

catalogus cover steni.png
steni facades.png

Product catalogus 2024

STENI FACADES

steni vision.jpg
1600_formaat.2280x1710.jpg

STENI VISION STANDARD - Combineer de mogelijkheden

Steni Vision panelen zijn gemaakt van steencomposiet en kunnen zowel intern als extern worden toegepast in allerlei soorten gebouwen.

Creëer unieke geveluitdrukkingen met Steni Vision. Kies uit 64 standaardontwerpen en drie glansvariaties, of creëer uw eigen unieke expressie met Steni Vision Custom.


De ontwerpmogelijkheden zijn bijna onbeperkt, en als u uw eigen illustraties of ideeën wilt gebruiken, zullen wij u helpen deze aan te passen naar een groot formaat. De panelen zijn gemaakt van steencomposiet, dat minimaal onderhoud vereist, en hebben een functionele garantie van 60 jaar.

steni nature.jpg
gele_lishof_4.2280x1710.jpg

Steni Nature

Is leverbaar in een hele reeks oppervlakken, graderingen en formaten. De platen hebben een natuurlijk karakter en het tijdloze ontwerp vormt een goed alternatief voor baksteen of pleisterwerk. Steni Nature is leverbaar in speciale steensoorten en met speciale graderingen.

Het gekozen steentype moet in dat geval van tevoren door ons laboratorium worden goedgekeurd om na te gaan of de gekozen gradering geschikt is voor productie. Het resultaat is een unieke productieserie die uw gevel het door u gewenste solide en persoonlijke karakter verleent Steni Nature is een gevelplaat van een met glasvezel gewapende steencomposiet die ontworpen is als uitwendige bekleding voor alle soorten gebouwen.

We stellen dezelfde strenge precisie- en kwaliteitseisen als bij onze standaardkleuren, maar we kunnen niet garanderen dat u in de toekomst hetzelfde type steen opnieuw kunt bestellen. Houd hiermee rekening als u berekent hoeveel u nodig hebt.

bottom of page