top of page
Child_helmet_house_HH324.jpeg

H+H BENELUX

H + H

H + H Benelux is part of an international group. The H + H Group has been represented in many European countries for more than 100 years and is the second largest producer of aerated concrete products in Europe with a significant market position. H + H is exclusively engaged in the production, sale and development of high-quality aerated concrete products.

The head office of H + H Benelux is located in Nederweert directly on the A2 in the province of Limburg in the Netherlands. Centrally located from here to provide our services to our customers in the Netherlands, Belgium and Luxembourg.

 

H + H Group

The core business of the H + H Group is the production and sale of aerated concrete products. The H + H group consists of H + H International A / S as the parent company with subsidiaries in Denmark, Germany, Benelux, Poland, Russia, Sweden and the United Kingdom. Germany, Poland, Russia and the United Kingdom are companies with a combination of production and sales, while the other countries function only as a sales company.

HERMS

hplush logo.jpg

Address: Magnesiumstraat 1a

Postal Code: 6031 RV

Place: Nederweert

T: 0495-450169
E: info@hplush.nl
W: www.hplush.nl

PRODUCTEN

H + H

H+H Lijmblokken.

Licht van gewicht en grote draagkracht.

H+H produceert lijmblokken in diverse kwaliteiten. Afhankelijk van de kwaliteit kunnen de lijmblokken worden toegepast voor niet-dragende binnenwanden, dragende wanden en (brandwerende) scheidingswanden. Het biedt vele mogelijkheden voor allerlei soorten bouwconstructies. Een product dat licht van gewicht is en zodoende snel en gemakkelijk verwerkt kan worden. 

Cellenbeton is onbrandbaar en behoort conform NEN-EN 13601-1 tot de Europese brandklasse A1. De zeer kleine productietoleranties zorgen ervoor dat de uit H+H cellenbeton opgebouwde wanden eenvoudig en snel afgewerkt kunnen worden.

Kortom, met de cellenbetonblokken van H+H is het voor zowel de vakman als de doe- het-zelver mogelijk om in zeer geringe tijd een kwaliteitswand op te bouwen.

H+H_Lijmblokken.jpeg

Productinfo & Downloads H+H Lijmblokken: Productflyers, Assortimentsoverzicht,  DoP verklaringen

Hydrofobe Kimblokken Thermische isolatie en hoge druksterkte.

Kimblokken van H+H hebben een zeer goede thermische isolatie en een hoge druksterkte waardoor ze in vrijwel elke dragende wand toegepast kunnen worden als thermische onderbreking. 

Met de gehydrofobeerde kimblokken van H+H lost u problemen van isolerende delen tussen dak en vloer met traditionele bouwmaterialen volgens EPB wetgeving eenvoudig op. De kimblokken van H+H laten zich net zo eenvoudig verwerken als de overige cellenbetonproducten van H+H. Ze zijn in verschillende maten te leveren.

H+H_kimblok.jpeg

Productinfo & downloads H+H Hydrofobe Kimblokken: Productflyer, Assortimentsoverzicht

H+H-Ronde-Blokken.jpeg

Ronde blokken. Er is zoveel meer mogelijk.

Met de H+H ronde cellenbeton lijmblokken kunt u diverse ronde wanden realiseren, zoals douchewanden, schoorstenen, trappenhuis. Maar ook afgeronde hoeken bij een doorloop of ingang om 'de loop' van een interieur te benadrukken. 

De ronde blokken zijn leverbaar in 6 standaardformaten en creëren totaal andere mogelijkheden voor de plaatsing en vormen van cellenbeton binnenwanden.

Productinfo & downloads Ronde blokken:  Assortimentsoverzicht

H+H_Thermoblokken-combi.jpeg

Thermoblokken. Duurzame en goede warmte isolatie.

H+H produceert een samengesteld cellenbeton blok met geïntegreerde thermische isolatie. Met deze energie sparende lijmblokken doet H+H een grote stap richting energie besparend en milieu bewust bouwen met een R-waarde van 7,5m2KW.  

Deze handzame blok is uitermate geschikt voor het bouwen van massieve buitenwanden

Productinfo & downloads Thermoblokken: Productflyer, Assortimentsoverzicht

Megablokken. Snel bouwen met cellenbeton megablokken van H+H.

Bouwen gaat nog sneller met H+H Megablokken (XXL).

Door het grote formaat van deze blokken bouwt u in korte tijd een wand en bent u verzekerd van uitstekende warmte-isolatie met minimale koudebruggen H+H Megablokken zorgen voor een goede geluidsisolatie en zijn bovendien onbrandbaar.

Kortom: met H+H Megablokken bouwt u een wand die voldoet aan alle eisen rondom isolatie, kwaliteit en veiligheid.

Productinfo & downloads Megablokken: Productflyer, Assortimentsoverzicht

H+H_Megablok.jpeg

VHP. Efficiënt en kwalitatief bouwen. Optimale oplossing voor reguliere bouwprojecten.

De combinatie van efficiënt bouwen en kwaliteit zorgt ervoor dat de verdiepingshoge panelen van H+H niet meer weg te denken zijn in de huidige woningbouw.

Wie eenmaal gezien heeft hoe snel de niet-dragende binnenwanden opgebouwd worden met verdiepingshoge panelen van H+H kan zich niet voorstellen hoe het ooit anders ging.

Zoals de naam aangeeft, zijn de panelen verdiepingshoog. Maar niet alleen de snelheid van het plaatsen is ongekend, de verdiepingshoge panelen kunnen reeds in een zeer vroeg stadium van de bouw geplaatst worden. Met alle voordelen voor uw planning!

H+H_VHP.jpeg

Productinfo & downloads Verdiepingshoge Panelen: Productflyers, Assortimentsoverzicht , DoP verklaringen

Lateien. Geen of geringe koudebrug.

Lateien van H+H zijn draagconstructies die worden toegepast boven deur- en raamsparingen om de belasting van de bovenliggende constructie te kunnen opvangen.

Bij een wand uit H+H cellenbeton dienen ook cellenbetonlateien toegepast worden, dit om scheurvorming in de wanden tot een minimum te beperken. De uitzetting en krimp van de latei is hierdoor gelijk aan de uitzetting en krimp van de rest van de wand. Afhankelijk van de dikte van de wand, de sparingmaat en de op te nemen belasting, is er een keuze uit 4 verschillende soorten mogelijkheden: 

  1. H+H lateien

  2. H+H lateien 125

  3. H+H U-lateien

  4. H+H U-schalen

H+H_Latei.jpeg

Productinfo & downloads Lateien: Productflyer, Assortimentsoverzicht

Cellenbetonlijm. Voor zowel horizontale als verticale verwerking.

H+H Cellenbetonlijm is toepasbaar voor cellenbeton blokken en kan zowel wel horizontaal als verticaal worden verwerkt.
De lijm is verkrijgbaar in 11,5kg zakken en 25kg zakken. De 25kg zakken worden per pallet van 40 zakken geleverd en de 11,5kg zakken per stuk.

De lijm vermengen met water in een kuip en met een roerstaaf een klontvrije pasta maken. De verhouding van lijm en water wordt aangegeven op de verpakking.

Productinfo & downloads Cellenbetonlijm: Productflyer, Assortimentsoverzicht

HH-cellenbetonlijm-zak.png
bottom of page