top of page
herculan banner.jpg

Herculan

HIGH PERFORMANCE FLOORING

Herculan develops, produces, sells and installs seamless floors for various application areas such as indoor sports , outdoor sports , non-residential construction and shipping . Make a choice above to go directly to the correct site.

The composition of a floor is a complex set of raw materials, each with their specific characteristics. To be able to guarantee maximum quality, Herculan has chosen to keep the development and production of floors entirely in-house. The high quality chain guarantees a perfect product.

HERCULAN

herculan logo.png

Address: Energieweg 6

Postal code: 4231 DJ

Place: Meerkerk

T: 0183-354700
E: info@herculan.com
W: www.herculan.com

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
topsportvloer herculan.jpg

DE NAADLOZE VLOEROPLOSSINGEN

Herculan gietvloeren overzicht

De meest professionele vloer voor openbare gebouwen, kantoren en industrie is de naadloze gietvloer. Een vloer die veel voordelen kent. Zelfs bij intensief gebruik is deze gietvloer zeer slijtvast, hygiënisch en eenvoudig te onderhouden. Een duurzame vloer die onbeperkte mogelijkheden biedt in kleuren en patronen. Herculan gietvloeren zijn helemaal naar wens te modificeren. Ze zijn milieuvriendelijk, veilig in gebruik en voldoen aan de eisen van de Ecospecifier.

Utility-Herculan-RC-100.png

RC 100

Utility-Herculan-SL-200.png

SL 200

Utility-Herculan-SL-300.png

SL 300

Onder de RC100 serie vallen de oplosmiddelvrije en watergedragen, epoxy rolcoating systemen. De RC 100 systemen zijn geschikt voor verschillende ondergronden zoals bijvoorbeeld beton en zandcement en zorgen voor een naadloze, vloeistofdichte vloerafwerking. De producten waaruit de systemen zijn opgebouwd zijn milieuvriendelijk, eenvoudig te installeren, duurzaam en hebben een hoge mate van slijtvastheid, De systemen zijn gemakkelijk te onderhouden en verkrijgbaar in vele kleuren.

Onder de Herculan SL 200 serie valt het oplosmiddelvrije, epoxy gietvloer systeem. De SL 200 is geschikt voor verschillende ondergronden zoals bijvoorbeeld beton en zandcement en zorgt voor een naadloze, vloeistofdichte vloerafwerking met een glanzend uiterlijk. De producten waaruit dit systeem is opgebouwd zijn milieuvriendelijk, duurzaam en hebben een hoge mate van slijtvastheid. Het systeem is gemakkelijk te onderhouden en verkrijgbaar in vele kleuren.

Onder de SL 300 serie vallen de oplosmiddelvrije polyurethaan gietvloeren van Herculan. Deze gietvloeren worden voorzien van een gekleurde PU coating uit het Herculan assortiment en zijn daardoor volledig kleurstabiel. De SL 300 systemen zijn geschikt voor verschillende ondergronden zoals bijvoorbeeld beton en zandcement. Afhankelijk van de eisen en de wensen zijn verschillende systeemvarianten mogelijk. De systemen zorgen voor een naadloze en vloeistofdichte vloerafwerking. De producten waaruit de systemen zijn opgebouwd zijn milieuvriendelijk, duurzaam en hebben een hoge mate van slijtvastheid. De systemen zijn gemakkelijk te onderhouden en verkrijgbaar in vele kleuren.

Utility-Herculan-SL-400.png

SL 400

SL 500

Utility-Herculan-SL-400.png
Utility-Herculan-FC-600.png

FC 600

Onder de SL 400 serie vallen de oplosmiddelvrije polyurethaan gietvloeren van Herculan. Deze gietvloeren worden voorzien van een transparante PU coating uit het Herculan assortiment en zijn in hoge mate kleurstabiel. De SL 400 systemen zijn geschikt voor verschillende ondergronden zoals bijvoorbeeld beton en zandcement. Afhankelijk van de eisen en de wensen zijn verschillende systeemvarianten mogelijk. De systemen zorgen voor een naadloze en vloeistofdichte vloerafwerking. De producten waaruit de systemen zijn opgebouwd zijn milieuvriendelijk, duurzaam en hebben een hoge mate van slijtvastheid. De systemen zijn gemakkelijk te onderhouden en verkrijgbaar in vele kleuren.

Onder de SL 500 serie vallen de oplosmiddelvrije polyurethaan gietvloeren van Herculan. Deze gietvloeren worden voorzien van een transparante PU coating uit het Herculan assortiment en zijn volledig kleurstabiel. De SL 500 systemen zijn geschikt voor verschillende ondergronden zoals bijvoorbeeld beton en zandcement. Afhankelijk van de eisen en de wensen zijn verschillende systeemvarianten mogelijk. De systemen zorgen voor een naadloze en vloeistofdichte vloerafwerking. De producten waaruit de systemen zijn opgebouwd zijn milieuvriendelijk, duurzaam en hebben een hoge mate van slijtvastheid. De systemen zijn gemakkelijk te onderhouden en verkrijgbaar in vele kleuren.

Onder de FC 600 serie vallen de oplosmiddelvrije epoxy, filler coat systemen van Herculan. Deze systemen zorgen voor een naadloze en vloeistofdichte vloerafwerking die zeer sterk, duurzaam en slagvast is. De FC 600 systemen bestaan uit een basislaag, volledig ingestrooid met een vlokkenmix, een mix van gekleurd zand of een ander, natuurlijk, instrooimateriaal. Afhankelijk van de systeemkeuze wordt deze laag al dan niet verzegeld met een coating. Door deze opbouw kunnen de systemen binnen 1 tot 2 dagen aangebracht worden wat een groot voordeel is bij (renovatie) projecten waar tijd een zeer belangrijke factor speelt. De FC 600 systemen zijn geschikt voor verschillende ondergronden zoals bijvoorbeeld, beton en zandcement.

bottom of page