top of page
prof-home-beeld.jpeg
cropped-Isobooster-ALG-web-250.png

ISOBOOSTER

Isobooster is een gebruiksvriendelijk en duurzaam isolatiemateriaal met een hoge isolatiewaarde. De universele isolatie is opgebouwd uit meerdere lagen reflectiefolie afgewisseld met luchtkussenfolie. De isolerende werking van Isobooster wordt veroorzaakt door thermische reflectie of thermoreflectie. Thermische reflectie betekent dat zowel koude als warmte eenvoudig teruggekaatst worden. De reflectiefolie kan alleen zijn werk doen als er lucht tussen zit, vandaar de luchtkussenfolie.

Isobooster is universeel dus geschikt voor de hele thermische schil van een gebouw; dat wil zeggen dakisolatie, gevelisolatie en de isolatie van vloeren en kruipruimtes. Het materiaal is heel eenvoudig aan te brengen. Het is licht en dun en op rollen in diverse maten verkrijgbaar. Omdat het heel dun is, is Isobooster uiterst flexibel. Je kunt het in de meest uitdagende situaties goed en passend aanbrengen. Waardoor het dus ook weinig ruimte inneemt.

Isobooster is een duurzame oplossing voor het isoleren van elk gebouw. Het heeft de zeer lange levensduur van meer dan 70 jaar en het is schoon en veilig te verwerken: er komen geen gassen of vezels vrij. Wil je het verwijderen, dan kan het eenvoudig gerecycled worden, via de reststroom voor plastic (PMD).

Isobooster is een gepatenteerde Nederlandse uitvinding. Het wordt geproduceerd binnen de Europese Unie.

PXA Nederland is exclusief leverancier van Isobooster. Isobooster is een gedeponeerd handelsmerk van Isobooster B.V.

ENPHASE

pxa nederland.jpg

Address: Noord Brabantlaan 1-A

Zip Code: 5652 LA

Place: Eindhoven

T: 020 - 241 05 98

E: rgruijters@enphaseenergy.com
W: www.enphase.com

  • Instagram
  • LinkedIn
  • YouTube
bottom of page