top of page
JSTN Kunststoffen home_1300w.png

JOOSTEN KUNSTSTOFFEN

Integra

About Integra

Integra designs, produces, supplies and installs metal suspended ceilings and high-tech climate ceilings. If you are looking for an advanced ceiling system with cooling and heating technology that fits seamlessly into the design of your building, then choose Integra. Together with architects, we design ceilings for office buildings, airports and train stations worldwide. We do this according to the philosophy that through our performance we want to obtain the status of preferred supplier with every customer. Always with an eye for the immediate surroundings, sustainability, people and the environment.

INTEGRA

groep joosten.jpg

Address: Rak 22

Postal Code: 1551 NA

Place: Westzaan

T: 075 - 6127290
E: info@integra-groep.com
W: www.integra-groep.com

  • Facebook
  • YouTube
linkedin icon.gif

Joosten Kunststoffen heeft 7 zusterondernemingen, maar wie doet wat? Wij zijn een groep!

Een groep specialisten waar je terecht kan voor alles wat te maken heeft met infrastructuur, watermanagement en groen in de stad.

Een groep die adviseert, kennis deelt, zorgt voor het ontwerp, producten levert en werk uit handen neemt.

Een groep die met slimme oplossingen het verschil kan maken in kwaliteit, bouwtijd, MKI-waarde én prijs.

Een groep die er is voor de grond-, weg- en waterbouw aannemer, groenspecialist, industrie en overheid.

Omdat onze werkgebieden, kennis en klanten elkaar overlappen laten wij nu ook naar de buitenwereld duidelijk en herkenbaar zien dat wij een groep zijn.

PRODUCTGROEPEN

Button_Folie_600w.jpg
Button_Geotextiel_600w.jpg
Button_Leiding_600w.jpg
Button_Tuin_600w.jpg

FOLIE

Joosten Kunststoffen is de specialist op het gebied van kunststof folie voor toepassingen en verwerking in de grond-, weg-, en waterbouw en groensector.

Kunststof folie kent verschillende toepassingsmogelijkheden, met afdekking en afdichting voor milieu- of constructiedoeleinden als de meest voorkomende. Folie is verkrijgbaar in verschillende typen materiaal, diktes en rolafmetingen. Wij leveren o.a. LDPE, HDPE, EPDM, PVC, PP, Bentoniet en Coextrusiefolie. Belangrijk is te weten welk type folie geschikt is voor welke toepassing.

GEOTEXTIEL EN GEOGRIDS

Joosten Kunststoffen is exclusief dealer van TenCate Geosynthetics en Tensar International in Nederland. Beide fabrikanten zijn wereldmarktleider op het gebied van geokunststoffen met ieder hun eigen specialiteiten. Door de producten en technische kennis van beide leveranciers te combineren komen wij tot innovatie oplossingen voor een breed aantal toepassingen.

LEIDINGSYSTEMEN

Joosten Kunststoffen is de specialist in kunststof leidingsystemen voor binnen- en buitenriolering, wateraanvoer, drainage, mantelbuis, infiltratie en buffering in verschillende materialen en afmetingen.

Een kunststof leidingsysteem biedt veel voordelen vergeleken met een conventioneel leidingsysteem. Een systeem van kunststof is lichter in gewicht, beter chemisch resistent, onderhoudsvrij, heeft veel meer aansluitmogelijkheden en is eenvoudiger aan te leggen; kortom, een besparing op de installatie en het onderhoud.

VIJVER EN TUIN

Met een ruim assortiment vijver- en tuinbenodigdheden heeft Joosten Kunststoffen alles voor hoveniers, tuincentra en groenvoorzieningsbedrijven.

Wij zijn dealer van Oase vijverbenodigdheden en hebben verschillende soorten folie om een vijver mee op te bouwen. Voor een blijvend groene en onderhoudsvrij tuin is kunstgras de ideale oplossing. Wij leveren kunstgras in verschillende kwaliteiten, voor verschillende toepassingen.

Button_EPS_600w.jpg
Button_Fabrikaten_600w.jpg
Button_Drainage_600w.jpg
Button_Groeiplaats_600w.jpg

EPS CONSTRUCTIES

EPS wordt gebruikt als ophoogmateriaal om zettingen in grond- en zandlichamen te voorkomen. Het lichtgewicht materiaal is de ideale basisconstructie voor ophoging in een kort tijdsbestek met een flinke kostenbesparing.

In Nederland hebben we gebieden met een slappe, weinig draagkrachtige bodem. Vooral in de stedelijke gebieden in het westen is de bodem slap en staat het grondwater dicht onder het maaiveld. Het is noodzakelijk deze ondergrond op te hogen voordat er bebouwd kan worden.

KUNSTSTOF FABRICATEN

Naast de producten van gerenomeerde merken ontwikkelt en produceert Joosten Kunststoffen zelf innovatieve producten en systemen voor grond-, weg- en waterbouwtoepassingen.

De JobiBox en AquaMulti Box zijn voorbeelden van in eigen beheer ontwikkelde infiltratiesystemen welke door middel van injection molding geproduceerd worden bij partner Sell Plastics. 

DRAINAGE

SYSTEMEN

Naast het afvoeren van overtollig regenwater kan een weldoordacht drainagesysteem ook bufferen voor bijvoorbeeld een groendaktoepassing. Joosten Kunststoffen levert alle benodigde materialen voor de aanleg en afwerking van een effectief drainagesysteem.

Ons assortiment bestaat onder andere uit: bufferplaten, drainagematten, drainagebuizen, controleputten, wortelwerende folie, filter- en beschermvliezen, substraten en vegetatiematten.

GROEIPLAATS

VERBETERING

Ruimte in steden is kostbaar en beperkt; hier moet innovatief mee worden omgegaan. Door bestrating, verdichting van de grond, slechte beluchting en tekort aan water is het niet eenvoudig bomen te laten groeien in een stedelijke omgeving. Met GreenBlue Urban biedt Joosten Kunststoffen duurzame systemen voor een optimale groeiplaats.

Een civiele aannemer is op zoek naar manieren om een zo stabiel mogelijke ondergrond te creëren, terwijl de groenspecialist groeiruimte voor bomen belangrijk vindt. Wanneer bomen zijn voorgeschreven is het dan ook van belang dat de civiele aannemer en groenspecialist in een vroeg stadium in overleg treden om de mogelijkheden te bespreken en tot een voor beide optimale oplossing te komen.

bottom of page