top of page
Noesk gebintwerken project
noesk-logo-web.png

NOESK

NOESK bouwt originele, houten gebintwerken met een luxueuze, landelijke uitstraling en een solide constructie. Wij zijn de specialist op het gebied van draagconstructies en eiken houten spanten.

Behalve dat gebintconstructies oersterk zijn, geven ze uw woning, veranda, carport of schuur een authentieke uitstraling waar u jarenlang van kunt genieten. Wanneer u uw hand over de zware eikenhouten balken laat gaan, voelt u het vakmanschap en de aandacht voor detail waarmee de constructie is uitgedacht, gemaakt en opgebouwd. En uit ervaring weten wij dat het mooier wordt, wanneer alleen de allerbeste materialen worden gebruikt.

Specialist in prefab houtpakketten
NOESK is hét adres voor maatwerk en authentieke houten gebinten. Zo kunt u bij ons terecht voor houten carports, oerdegelijke kapschuren of gebintcontructies op maat voor woningen, schuren en bijgebouwen. We realiseren uw unieke bouwwerk dan ook volledig aan de hand van uw wensen en kunnen alle soorten constructies op maat ook als prefab bouwpakket leveren. Wij leveren uw maatwerk constructie op locatie, inclusief nummering, technische tekening en werkmaterialen.

Als architect of stylist bent u altijd op zoek naar iets unieks. Unieke elementen die robuust en tijdloos zijn, of een echte eyecatcher. Klassieke, met de hand vervaardigde, houten gebinten zijn dit absoluut. Maak kennis met de mogelijkheden van NOESK.

Exclusief en nostalgisch ontwerpen met houten gebinten

Vanuit onze werkplaats in Opheusden worden de onze constructies met gebinten getekend en met de hand vervaardigd. Zodoende weten de houtbouwers zeker dat alles klopt en past. Wanneer alle onderdelen klaar zijn worden deze getransporteerd naar de plaats van bestemming. Daar worden deze gebinten door dezelfde bouwers, of natuurlijk door uzelf of uw aannemer, gemonteerd tot de constructie van de houten schuur, woning of bijgebouw. Bij de afwerking heeft u kunnen kiezen om de constructie strak af te werken of juist zichtbaar te laten.

NOESK

noesk logo.jpg

Address: Tielsestraat 85c

Postal Code: 4043 JR

Place: Opheusden

T: 0488 - 760 999
E: info@noesk.com
W: www.noesk.com

Noesk Gebintconstructies De basis van een authentieke gebintconstructie is het gebint zelf: een portaalvormige houten draagconstructie die bestaat uit twee of meer stijlen of staanders die met elkaar verbonden zijn door één of twee horizontale gebintbalken. Voor extra stevigheid maken we gebruik van pen- en gatverbindingen. Een bijkomend voordeel is dat ieder bouwwerk door deze eikenhouten spanten een nostalgische uitstraling krijgt.
Noesk prefab houtpaketten
Noesk houtgebinten voor restauratie
Noesk houtgebinten voor nieuwbouw
Noesk houtgebinten voor renovatie

Vakmanschap passie voor hout

 

Bij NOESK geloven we in kwaliteit, in perfectie, in het ultieme. En dat betekent geen standaard bouwwerken, maar uitsluitend maatwerk. Nostalgische en hoogwaardige houten gebintconstructies bouwen met traditionele pen- en gatverbindingen is waar we goed in zijn.

Bekijk al onze constructies

 

Specialisaties

Gebintconstructies

De basis van een authentieke gebintconstructie is het gebint zelf: een portaalvormige houten draagconstructie die bestaat uit twee of meer stijlen of staanders die met elkaar verbonden zijn door één of twee horizontale gebintbalken. Voor extra stevigheid maken we gebruik van pen- en gatverbindingen. Een bijkomend voordeel is dat ieder bouwwerk door deze eikenhouten spanten een nostalgische uitstraling krijgt.

Prefab houtpakketten

NOESK levert uw maatwerk prefab constructie op locatie, inclusief nummering, technische tekening en bevestigingsmaterialen. Van moderne bouwwerken tot nostalgische eikenhouten gebinten met pen- en gatverbindingen: de computergestuurde CNC-machine van NOESK kan ieder type constructie op maat als prefab bouwpakket leveren. Prefab constructies zijn leverbaar in verschillende houtsoorten waaronder eikenhout of douglas uit eigen import.

Restauratie

NOESK is de specialist op het gebied van gebintconstructies. Maar een houten draagconstructie is niet alleen iets voor een nieuwe woning. Laat de gebintconstructie in uw eeuwenoude pand door NOESK restaureren. Dankzij onze jarenlange ervaring weten we waar we in een dergelijk monumentaal pand op moeten letten. Na de restauratie van uw gebintconstructie hoeft u jarenlang niet meer om te kijken naar de houten draagconstructie.

Nieuwbouw

Wanneer u aan gebintconstructies denkt, denkt u waarschijnlijk aan traditionele boerderijen. Dat is begrijpelijk en komt inderdaad ook veel voor, maar origineel gebintwerk wordt tegenwoordig ook steeds meer toegepast in nieuwe, karakteristieke woningontwerpen. Want een houten gebintconstructie is met afstand de meest duurzame manier om een huis te bouwen.

Renovatie

Al in de middeleeuwen werden gebintconstructies gebruikt bij de ontwikkeling van bouwwerken. Als u een specialist als NOESK in de arm neemt, kunt u deze eeuwenoude techniek bovendien ook toepassen in uw nieuwe woning of bestaande gebintconstructies laten renoveren. Door vakmanschap en innovatieve oplossingen te combineren, produceren we eiken houten spanten en complete constructies van hoogwaardige en constante kwaliteit.

Wilt u ook eigenaar worden

van een echte NOESK?

Noesk brochure

Prefab bouwpakketten

voor aannemers

Wist u dat NOESK dé specialist is in prefab zelfbouwpakketten? Perfect voor de aannemer, hovenier en (semi-) professional!

Noesk prefab bouwpakket voor aannemers
bottom of page